Kuvaus

 

Galaxy Fighters -lelusarjan ukko Anobe vuodelta n. 1987 (kiitos tiedosta crawatt!). Joku kasari motu-knock-off ilman mitään vuosiluku tms. merkintöjä. Kunto tyydyttävä; pään maalit ovat kuluneet ja naamassa reikä, mutta muuten aika hyvä. Seisoo pystyssä, jalkojen kuminauha toimii, raajat liikkuu ja vyötäröllä ei kai ole jousta ollutkaan kun pyörii ympäri vapaasti. Mukana rintapanssari, mutta ei asetta. Jos kaikki alkuperäiset Masters of the Universe ukot alkaa olla kokoelmissa ja kaipaat lisää keräiltävää samasta aihepiiristä, niin näissä knock-off ukoissa riittää haastetta joksikin aikaa. Kooltaan ukko on hieman originaaleja pienempi, mutta inspiraation lähteestä ei voi erehtyä.

 

Maksu tilille ja ukko postiin, pk:t ostajalle. Sen verran on ukolla kokoa (pituus n. 13cm) ettei mene kirjeenä, joutuu laittamaan pakettina. Myös nouto Kiuruvedeltä mahdollinen.

 

hakusanoja: masters of the universe, motu, he-man, skeletor, panthor, orko, man-at-arms, extendor, eternia, rip-off, bootleg, knock-off, 80's, 1980, kasari, 80-luku, 90-luku, ysäri, humppasonni, Galaxy Warriors, Galaxy heroes, Muscle Warriors, Sun Fighters, Galaxy Fighters, 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
13 €
Sulkeutuu 6 vrk 20 h 48 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 13 € Sulkeutuu 6 vrk 20 h 48 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.