Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Game of Thrones - Targaryen - FIRE and BLOOD - Suojakuori - Samsung Galaxy S3

Kuori suojaa puhelinta kolhuilta ja naarmuilta. Sen muotoilu mahdollistaa pääsyn laitteen painikkeille ja porteille.

Targaryenin suku on lähtöisin idästä Valyrian vapaavaltiosta. Noin sata vuotta ennen Valyrian tuhoa, Targaryenit siirtyivät asumaan Lohikäärmekivelle, joka oli silloisen Valyrian läntisin tukikohta. Mestari Thomaxin teos "Lohikäärmeen suku, Targaryenien historia maanpaosta maineeseen, sekä pohdintoja lohikäärmeiden elämästä ja kuolemasta" antaa nimessään ymmärtää, että Targaryenit elivät maanpaossa ennen valtakauttaan Westerosissa. He rakensivat Lohikäärmekivelle mestarillisen linnan kivenmuokkaustaidoilla, joita ei lännessä tunnettu. Vuosisata Valyrian tuhon jälkeen, Aegon Targaryen valloitti Westerosin seitsemästä kuningaskunnasta kuusi lohikäärmeiden ja armeijan avulla ja Targaryenin suvun valtakausi Westerosissa alkoi.

Targaryenit omaksuivat Andalien uskon Seitsemästä jumalasta, mutta säilyttivät valyrialaisen tavan naida sisaruksensa, jolla sukua pyrittiin pitämään puhtaana. Todennäköisesti insestisuhteista johtuen suvussa esiintyi hulluutta. Jaehaerys II sanoi, että suuruus ja hulluus olivat saman kolikon kaksi puolta. Joka kerran kun syntyy uusi Targaryen, jumalat heittävät kolikon ilmaan, ja maailma pidättää hengitystään nähdäkseen kumminpäin se laskeutuu.

Targaryenit tunnettiin lohikäärmelordeina. Heidän lohikäärmeillään oli nimet ja ne kuuluivat aina jollekin tietylle suvun jäsenelle. Targaryenit rakensivat Westerosin hallintokaupunkiinsa, Kuninkaansatamaan, suurikokoisen lohikäärmeareenan. He hallitsivat lohikäärmeiden kanssa kunnes viimeinen lohikäärme kuoli Aegon III:n valtakaudella. Vankeudessa pidetyt lohikäärmeet muuttuivat vuosisatojen kuluessa pienemmiksi ja heikommiksi, viimeisin niistä oli epämuodostunut ja steriili. Viimeisimpien lohikäärmeiden kuolemiin liittyy epäselviä asioita. Tarina kertoo, että Aegon III olisi myrkyttänyt niitä, mutta arkkimestari Merwynin mukaan Kastellin mestareilla oli oma osansa lohikäärmeiden kuolemissa. Daenerys Targaryen palautti lohikäärmeet sukuun ollessaan maanpaossa idässä Robert Baratheonin syöstyä viimeisen Targaryen-kuninkaan, Aerys II, valtaistuimelta. Useat Targaryenit kestivät normaalia enemmän kuumuutta, mutta vain Daenerysilla on erikoinen kyky vastustaa tulta. Häntä kutsutaankin Daenerys Palamattomaksi. Targaryenien kykyyn hallita lohikäärmeitä saattaa liittyä lohikäärmetorvi, johon puhaltaminen tuhoaa tavallisen ihmisen.

Targaryenien suvun erityisiin ulkoisiin tunnusmerkkeihin kuuluvat hopean kultaiset tai platinan väriset hiukset ja violetin sävyiset silmät. Nämä piirteet eivät kuitenkaan periytyneet kaikille Targaryenien suvun jäsenille.

IMDb

 

 

 

Suositeltava puhelinlisuke kaikille Lohikäärmeiden ystäville;)

Kaikki myytävät kohteeni ovat yleensä käytettyjä, joten niissä saattaa olla normaalia käytön aiheuttamaa pientä kulumaa. Selvistä vioista yms. pyrin ilmoittamaan erikseen.

Odotan maksua 7 päivän kuluessa, ellei toisin sovita. Kohde lähtee postissa, kun maksu näkyy tilillä.

Eddard Stark Catelyn Stark Robb Stark Sansa Stark Arya Stark Jon Nietos Tywin Lannister Cersei Lannister Jaime Lannister Tyrion Lannister Daenerys Targaryen Viserys Targaryen Rhaegar Targaryen Jon Arryn Lysa Arryn Robert Arryn Robert Baratheon Stannis Baratheon Balon Greyjoy Theon Greyjoy Hoster Tully Mace Tyrell Margaery Tyrell Loras Tyrell Jeor Mormont Samwell Tarly Ygritte Petyr Baelish Pycelle Varys valtaistuinpeli Tulen ja jään laulu kuninkaan koura

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

3,90 €
Ilmoitus on sulkeutunut 26.10.2017 18:15

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.