Tuote on myyty käyttäjälle Valkovuokko8 hintaan 62 €

Kuvaus

Huutoon : Gameboy Color vihreä käsikonsoli ja peli Jungle Book. Uudet paristot ja täysin toimiva ja kunnossa oleva käsikonsoli. Alkuperäistä pakkausta Nintendoon ei valitettavasti ole enään eikä tuohon Jungle Book suoja koteloa. Muutoksen tein ilmoitukseen toimitus ja pienin pkt. Tuotteen laitan kuplamuoviin ja mahtuu sitten vaikka postilaatikkoon mahdollisesti.

Lisätty 2.5.2024 10:46

Hei. Muokkasin ilmoituksen jos ostaja haluaakin noutaa tuotteen. Huuto turva tuotteella maksu huutonet ohjeiden mukaan.

Lisätty 4.5.2024 10:59

Uusi lisäys ilmoitukseen liittyen: Annan lisäksi mukaan seuraavat pelit : Roger Rabbit ( Gameboy versio ) toimii kyllä tässä color:ssa. Puuha-Pete ( color) HG chase ajopeli Gameboy versio.. Nämä annan siis mukaan tähän eli ei tarvitse miettiä tuleeko lisähintaa. Kun näille peleille ei ole enään käyttöä kun laitekkin Myydään niin mielelläni annan ne kaupan yhteydessä mukaan.

Lisätty 7.5.2024 16:53

Ilmoitus olen Työkomennuksella tulevana viikonloppuna reissusta kotiudun ma - ti 13.05-14.05 tämä vain tiedoksi huutonet:lle toivon todella ymmärrystä. Valitettavasti en saa enään muutettua pvm ilmoitukseen sen takia ilmoitan sen tämän kautta. Pahoittelut ilmoittajan puolesta.

Lisätty 7.5.2024 21:19

Hei. Paketin mitat jossa Gameboy + pelit on mitat: Leveys 12cm - korkeus 7cm - Syvyys 19cm. Mikäli Toimitus niin postin kautta netissä on halvempi tuo hinta huomattavasti eli tämä kokoiselle paketille = S-paketti jonka toimituskulut ovat = 6.90€ ilmoitus on antanut tiedon että 6.45€ se on virheellinen. Eli oikea hinta toimitukselle on 6.90€ eli nyt on sitten lopulta tiedossa se asia että jos ostaja haluaa toimituksen huutamalle tuotteelle niin huuto plus siihen toimituskulu on kokonaissumma. Listaan tähän seuraavaksi mitä minä myyjänä Tarvitsen jotta paketti saadaan toimitettua

Kohta 1. Mihin paketti lähetetään

kohta 2. Vastaanottajan nimi sekä puhelinnumero

kohta 3.Jos tuote menee postin palvelupisteelle tarvitsen myös kotiosoitteen.

Maksan paketin Omaposti sovelluksen kautta ja Tällöin huutaja saa tiedon koska paketti on rekisteröity ja myös tiedon siitä kun olen sen postille toimittanut . Tässä tosiaan vielä minulta myyjältä tämä tieto paketin koosta ja hinnasta. Jos paketin toimittasi postin pisteeltä olisi hinta yli puolet enemmän ja se olisi kohtuutonta tuotteen hintaan nähden. Yt: Juho

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
62 €
Ilmoitus on sulkeutunut 10.5.2024 16:30
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.