Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Levy naarmuton. Peli englanniksi. Englanninkieliset kannet ja ohjekirja ok kunnossa. Ohjekirjan etukannessa alhaalla vähän jotain snögöä. PAL-versio, eli toimii eurooppalaisessa konsolissa.

Ostajalle pakkaus/postikuluja perinteisenä kirjepostina 2,5 eur ja Plus-merkillä 4 eur. Raha tilillä -> Peli postiin. Maksutiedot sähköpostiin saapuvassa vakioviestissä. MobilePay ok. Jos ostat useamman kohteen, niin sovitaan postikulut erikseen.

Huom! Tällä hetkellä nouto/kuljetus ei ole mahdollinen. Muista töistä johtuen pakkaan/lähetän pääasiassa yöaikaan/aikaisin aamulla, enkä halua järjestää noutoja tälle ajalle. Kirjeet saan lähetettyä pääsääntöisesti joka aamu maksun kirjautumisen jälkeen. Pakettien lähetys voi tällä hetkellä viivästyä 1-3 arkipäivää maksusta.

HAKUSANAT: NINTENDO GC GAME CUBE LUIGI BOWSER RPG

----------------------------------------------------------------------------------------

Kohteissani paljon pelejä myynnissä eri konsoleille ja pc:lle. Myös välillä cd-levyjä ja DVD-elokuvia ja -sarjoja yms. Tsekkaa loputkin :] Jos ostat useamman kohteen, niin postikuluja voidaan yhdistellä yhdessä näin sopimalla. Kirjepostina toimitan kaksi max. DVD-kotelon kokoista kohdetta yksillä 2,5 eur postikuluilla, mutta tällöin ilman kuplamuovia että mahtuupi luukusta (A5-kuori). Muuten pakkaan aina kuplamuoviin, ellei ole jotain erikseen mainittu. Myös huutopaketit ja automaattipaketit onnistuu. En ole yritysmyyjä. Olen pelikeräilijä ja pyrin pitämään pelien hinnat yleisesti toteutuvien keskiarvohintojen mukaisina ja toisinaan lähtee huomattavasti halvemmallakin :] Jos ostamassasi kohteessa on jotain vikana, niin ole reippaasti yhteydessä!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
70 €
Ilmoitus on sulkeutunut 4.7.2019 21:10
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
25.6. klo 9:42

Moro! Lähtiskö tää 60€ + postit, mikäli ei tule huutajia? =)

25.6. klo 17:58

Morjens! Kiitokset tarjouksesta. Harkitsen asiaa ja otan yhteyttä jos laitan uudelleen myyntiin uudella hinnalla :]