Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myynnissä olisi Garmin Fenix 5 Plus ja siihen Garmin Run -sykevyö. Molemmat ostettu uutena lokakuussa 2018 (alle vuoden vanhoja siis). Kello on muuten hyväkuntoinen, mutta näytössä pari naarmua (katso viimeinen kuva). Ei haittaa käyttöä yhtään. Nyt olisi mahdollisuus ostaa huippu urheilukello erinomaiseen hintaan! Kellossa on muun muassa koko maailman kartat, automaattiset juoksureitit (valitse pituus ja kello itse laskee reitin), pitkä akun kesto, langaton musiikin toisto (tukee mm. Apple AirPodsia), ja tietenkin erinomaiset urheiluominaisuudet.

Mukaan tulee kello, laturi, sykevyö ja alkuperäiset pakkaukset.

Garmin Fenix 5 Plus:
* Teräsmuotoilua: Ruostumaton EXO?teräsantenni kehyksessä ja teräksinen takakuori takaavat kestävyyden haastavissakin olosuhteissa.
* Rannesykemittari: Elevate?rannesykemittari.
* Terävämpi näyttö: Entistä terävämpi, ulkoilmakäyttöön optimoitu 1.2" Chroma?värinäyttö on helppo lukea kirkkaassa auringonpaisteessakin.
* Integroitu Strava: Tukee Strava live?osuuksia.
* Suorituswidget: Widget seuraa edistymistä ja tärkeimpiä suoritusmittareita, kuten Training Status, VO2Max, Training Load, Recovery Advisor, FTP, jne.
* Edistyksellinen harjoittelu: Urheilijat treenaavat tehokkaammin ja saavat tarkempaa tietoa edistymisestään käyttämällä toimintoja Training Effect 2.0, * * Training Status ja Training Load.
* Tuki Garmin Pay -lähimaksulle (pankkikohtainen)
* Esiladatut täysväriset TopoActive Europe -kartat, Trendline-reititys
* Parannettu navigointikokemus: Reittinavigointi käännösopastuksilla, satelliittisivu, läheisyyspiste ja suuntahälytykset, auringon nousu ja laskuajat jne.
* Group Track: Ryhmän kaikkien jäsenten seuranta varmistaa, ettei kukaan eksy yhteisten suoritusten aikana.
* Langattomat anturit: Tukee ulkoisia urheiluantureita ANT+ ?yhteyden kautta. Nyt käytössä myös Bluetooth ?yhteys.
* Yhteysominaisuudet: Älykkäät ilmoitukset, automaattiset lataukset Garmin Connect ?palveluun ja kellon muokkaus omiin tarpeisiin
* Connect IQ:stä ladattavien maksuttomien kellotaulujen ja sovellusten avulla.
* Musiikki: Kuuntelumahdollisuus ilman puhelinta. Tallennusmahdollisuus jopa 500 kappaleelle.
* Useita urheilu-/liikuntaprofiileita: Esiladatut aktiviteettiprofiilit eri lajeihin, mm. juoksu, pyöräily, uinti, polkujuoksu, laskettelu, sisäharjoittelu.
* GPS+GLONASS+Galileo+ABC-toiminnot: GPS/GLONASS/Galileo takaa paikannuksen hankalassakin maastossa. Laitteessa on kolmiakselinen kompassi, kiihtyvyysanturi ja barometrinen ilmanpainemittari.
* Vesitiiviys: Vesitiiviys 10 ATM (100 metriä).

HRM-Run antaa 6 juoksun metriikkatietoa:
* Askeltiheys — askelten määrä minuutissa.
* Pystysuuntainen liikehdintä — juoksuliikkeen joustavuus; näyttää vartalon pystyliikkeen senttimetreinä kullakin askeleella.
* Maakosketuksen kesto — millisekunteina mitattava aika, jonka olet maassa juostessasi kunkin askeleen kohdalla.
* Maakosketuksen keston tasapaino — näyttää juoksun aikaisen maakosketuksen keston vasemman ja oikean jalan tasapainon (prosentteina), eli arvo voi olla esimerkiksi 53,2, ja siinä on vasemmalle tai oikealle osoittava nuoli.
* Askeleen pituus — kahden maakosketuksen väli metreinä.
* Pystysuhde — pystysuuntaisen liikehdinnän suhde askeleen pituuteen (prosentteina); juoksutapa on tavallisesti sitä parempi, mitä pienempi luku on.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
295 €
Ilmoitus on sulkeutunut 11.10.2019 18:09
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
11.10. klo 23:17

Laitatko spostia mulle.
Petri85@hotmail.com

11.10. klo 17:17

250€ + postit?

11.10. klo 18:12

Joo, käy.