Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Game Boy Advancelle Harry Potter and the Philosophers Stone, Harry Potter sarjan ensimmäinen tarina käsikonsoli Game Boy Advancella.

Harry Potter ja viisasten kivi (engl. Harry Potter and the Philosopher’s Stone) on brittiläisen kirjailijan J. K. Rowlingin kirjoittaman Harry Potter -kirjasarjan ensimmäinen osa. Kirja kertoo nuoresta velhosta nimeltä Harry Potter. Kirjassa kerrotaan, kuinka Harry saa tietää olevansa velho, ystävystyy ja saa vihamiehiä Tylypahkan noitien ja velhojen koulussa sekä uhmaa ystäviensä Ron Weasleyn ja Hermione Grangerin avulla pahan velhon, lordi Voldemortin uudelleennousua.

Kirjan julkaisi 26. kesäkuuta 1997 lontoolainen kirjankustantamo Bloomsbury. Se sai heti suuren suosion. Rowlingin kirjoittaessa sarjan toista osaa Harry Potter ja salaisuuksien kammio kirjoja alettiin myydä Yhdysvalloissa ja myös muualla maailmalla. Kirja on käännetty useille kielille, ja siitä on tehty samanniminen elokuva.

Kirja-arvosteluissa kommentoitiin Rowlingin mielikuvituksen käyttöä, huumoria, yksinkertaisuutta, suoraa tyyliä ja älykästä juonta, vaikka muutamissa valitettiinkin, että viimeiset kappaleet näyttivät huolimattomasti kirjoitetuilta. Kirjoitustyyliä on verrattu Jane Austeniin, joka on Rowlingin lempikirjailijoita; Roald Dahliin, jonka valloittavat lastenkirjat ilmestyivät ennen Harry Potteria; sekä antiikin tarinankertojaan Homerokseen.

Muiden Harry Potter -kirjojen ohella Harry Potter ja viisasten kiveä kohtaan on esitetty arvostelua useiden uskonnollisten ryhmien keskuudessa, ja se jopa kielletty joissain maissa, koska kirjat "edistävät noituutta".Jotkut kristityt kommentaattorit ovat kuitenkin kirjoittaneet, että kirjat sisältävät esimerkkejä useista kristittyjen ihanteista, muun muassa itseuhrauksen mahdista ja tavoista, joilla ihmisten päätökset kuvastavat heidän persoonallisuuttaan. Kasvattajat pitävät Harry Potteria ja viisasten kiveä ja sen jatko-osia tärkeänä kannustajana kirjallisuusharrastukseen niiden suosion takia.

Katso myös muut kohteeni! Image result for clipart

Löytyy paljon videopelejä uutta, vanhaa, retroa, tulevaa, käsikonsolia, tietokonetta:

Nintendo

Virtual Boy/Gameboy/Color/Advance/Ds/3ds/Lite/Dsi

Nes/Snes/Saturn/N64/Famicom/Gamecube/Wii/WiiU/Switch

Xbox

Xbox360/Xbox One/X/Elite

Playstation

Ps1/Psx/Ps2/Ps3/Ps4/Ps Vr

PC

Windows/Microsoft/Apple/Sony/Samsung

Elokuvia:

Lasten, Draama, Toiminta, Kauhu, Tieteiselokuva, Sci-fi, Komedia, Erotiikka, Anime, Dokumentti, Kotimainen, Ulkomainen

Kirjoja:

Bestselleri, Uutuus, Vanha, Koulu, Aku Ankka, Dekkari, Trilleri, Elämänkerta, Muistelma, Historia, Musiikki, Seksi, Ruoka, Juoma, Manga, Psykologia, Terveys

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

20 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 6.9.2021 3:21
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
27.4. klo 17:42
Kysymys poistettu.