Kuvaus

hyväkuntoinen paketti

Kaikki elokuvat ei kuvissa

ELOKUVAT :

MAMMUTTI (uusi,muoveissa)
Newyorkilaisperheen isä Leo (Gael Garcia Bernal) on nettipelifirman äkkirikastunut omistaja ja äiti Ellen (Michelle Williams) päivystyksessä uurastava lääkäri. Ydinperheen 10-vuotias tytär Jackie (Sophie Nyweide) käy koulua ja haaveilee urasta tähtitieteilijänä. Äidin pitkittynyt yötyöjakso ja isän Thaimaan-matka saa Jackien kiintymään ja kiinnittymään yhä tiukemmin perheen filippiiniläiseen nannyyn - joka elää itsekin tahtomattaan kaukana lapsistaan.

JA PAHOLAINEN LOI NAISEN
Helvetissä on meneillään nurkanvaltaus... eikä Taivaankaan bisnes rullaa entiseen tapaan. Helvetin enkeli Penelope Cruz ja taivaan laululintu Victoria Abril joutuvat testaamaan kykyjään kilpaillessaan langenneen nyrkkeilijän (Demian Bichir) sielusta, josta on tullut vaakakupin suunnan kääntävä viimeinen pisara...
Abril esittää lempeää laulajatähteä Lolaa. Cruz on entinen rikollinen Carmen, joka kävelee kuin mies ja itkee katsoessaan Mafiaveljet-elokuvaa.

MOOTTORIPYÖRÄPÄIVÄKIRJA
Moottoripyöräpäiväkirja kertoo 23-vuotiaan lääketieteenopiskelijan Ernesto "Che" Guevaran ja hänen ystävänsä Alberto Granadon kiehtovasta matkasta halki Etelä-Amerikan 1950-luvun alussa.

THE LAST PARTY
Rikkaasta perheestä tuleva Cristobal järjestää ystävilleen juhlat mutta pian selviää, että hänen vanhempansa ovat paenneet maasta velkojen takia ja bileistä näyttää tulevan C.:n viimeiset. Laiskottelupäivät uimaaltaalla ovat pian ohi ja rahahanat kuivuvat nopeasti Meksikossa. Edessä on estottomat kekkerit yläluokkaisella vulgarisuudella höystettynä, jota samanikäinen palvelusväki joutuu paheksuen todistamaan. Mitä väliä? Antaa palaa!

TALOANI ETTE SAA
Alvarezin veljekset ryhtyvät sotaan Meksikon pelätyintä huumekeisaria vastaan pelastaakseen isänsä maatilan. Hulvatonta veijarikomediaa tähdittävät Will Ferrell, Gael García Bernal ja Diego Luna. Naiskauneutta elokuvaan tuo Genesis Rodrigues.

THE SCIENCE OF SLEEP
The Science of Sleep on ihastuttava romanttinen fantasia, joka sijoittuu keskelle Stéphane Mirouxn (Gael García Bernal) pääkopan suloista sekamelskaa. Stéphane on omalaatuinen nuorimies, jonka unelmat tuppaavat tunkeutumaan jatkuvasti hänen arkitodellisuuteensa.
Nukkuessaan hän on "Stéphane TV:n" karismaattinen juontaja, kun taas oikeassa elämässä hänellä on tylsä työ pariisilaisessa kalenterifirmassa ja kaamea kaipuu häntä vastapäätä asuvan Stéphanien sydämeen (Charlotte Gainsbourg).

LIMITS OF CONTROL (leffapokkari)
Kun tie nousee pystyyn mahdottomien asioiden edessä. Yksinäinen mies on lain väärällä puolella. Hänen tehtävänsä on melkein valmis, mutta silti hän ei luota keneenkään. Sen sijaan muut ihmiset yrittävät lähestyä häntä. Tumma viettelijä. Miljonääri. Sateenvarjoa kantava tyttö. Ja rujo cowboy.

THE KING (uusi,muoveissa)
Vapauduttuaan laivastosta Elvis palaa lapsuuskotiinsa etsimään isäänsä. Elviksen isä jätti hänet lapsena, mutta nyt, kun isällä on uusi perhe, hän kieltäytyy selvittämästä menneisyyttä. Tämä välinpitämättömyys johtaa tapahtumiin, joista isä ja hänen uusi perheensä eivät ehkä koskaan tule toipumaan...

AMORES PERROS
Meksikolainen Alejandro González Iñárritu sijoittaa räjähtävän debyyttielokuvansa Mexico Cityyn, yhteen maailman kaoottisimmista kaupungeista. Amores Perros koostuu kolmesta episodista. Jokaiseen liittyy tavalla tai toisella rakkaus (amor) ja koira (perro). Koirien ja päähenkilöiden kohtalot limittyvät saumattomasti toisiinsa; lemmikki voi olla tie menestykseen, ihmissuhteen symboli tai ainoa todellinen kiintymyksen kohde.
Elokuva alkaa takaa-ajokohtauksella, jossa kaksi nuorta miestä pakenee kaasu pohjassa haavoittunut eläin takapenkillään. Vauhti tyssää rajuun kolariin, joka yhdistää viiden ihmisen tarinat. "Octavio ja Susana" -jaksossa Octavio rakastuu kovanaama-veljensä vaimoon. Rahat pakomatkaa varten ovat Octavion lemmikin varassa, josta veikataan koiratappeluiden yllättäjää.
"Daniel ja Valeria" -episodissa menestynyt kustantaja jättää perheensä upean huippumallin takia ja "El Chivo ja Mura" -jakso sulkee ympyrän.

BABEL
Kuuma bussi on täynnä amerikkalaisia turisteja, jotka nauttivat täysin siemauksin Marokon aavikon karusta kauneudesta. Tragedia iskee odottamatta: kiväärin luoti osuu matkustaja Susaniin (Cate Blanchett) ja yllättävä ketjureaktio saa alkunsa, yhdistäen ja erottaen ihmisiä eri puolella maailmaa. Neljä tarinaa yhtyy yhdeksi ja samaksi kertomukseksi, mutta ihmisille itselleen asioiden suurempi viitekehys jää tuntemattomaksi. Elokuvan teemaa alleviivaa jo sen nimi – Baabelin tornista alkanut kielen hajaannus ajaa kansat ja yksilöt eristyksiin; kaikki merkityksellinen viestintä on sirpaleista ja satunnaista. Yhteiskunnallisia sävyjä harkiten käyttävä elokuva muistuttaa, että yhteyden saavuttaminen nykypäivänä on vaikeaa – ellei mahdotonta.

DOT THE I - Vaarallinen Viettelys
 Carmen on paennut Espanjasta väkivaltaista suhdetta ja on vihdoinkin löytänyt rauhan tulevan aviomiehensä kanssa Lontoossa. Mutta tyynen pinnan alla kytee villi intohimo, ja häitään edeltävänä iltana Carmen suutelee tuntematonta miestä – nuorta Kitiä. Carmen ei tiedä, mitä ajatella. Kielletty suudelma on päästänyt hänen intohimonsa valloilleen ja luonut hengenvaarallisen kolmiodraaman, joka häilyy illuusion ja todellisuuden rajamailla. Sillä asiat eivätkä ihmisetkään ole sitä, miltä näyttävät... 

HUONO KASVATUS
80-luvun alkuun sijoittuva "Huono kasvatus" kuvaa kahden nuoren miehen kohtaamista vuosien tauon jälkeen Francon aikakauden jälkeisessä Madridissa, jonka yli puhaltavat uudet vapauden tuulet. Nuorukaiset ovat tutustuneet toisiinsa jo lapsina käydessään samaa ankaran katolista koulua. Nyt he jakavat saman vihan tunteen koulun pappeja kohtaan, sillä pappien teot ovat jättäneet jälkensä koko heidän aikuiseen elämäänsä.

JA ÄITIÄS KANS
Tarina kertoo kahdesta kundista, jotka saavat kyytiinsä elämää nähneen, mutta vähän sitä kokeneen espanjalaisen kaunottaren. Kolmikko suuntaa utopiamatkalle kohti keksittyä unelmabiitsiä, joka löytyy ihan vahingossa. Matkan aikana tulee paljon vastaan. Hienovarainen tarjoillaan haisevan vastalauseen kera. Seksi on tuoretta ja kyyneleet suolaisia. Kaikki ja mikä tahansa tuntuu olevan koko ajan mahdollista.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 56 vrk 12 h 55 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

24 € Sulkeutuu 56 vrk 12 h 55 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.