Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Yhdessä kaikkien aikojen kehutuimmassa videopelisarjassa käynnistyy uusi saaga. Paettuaan täpärästi kylään tehdyltä hyökkäykseltä JD Fenixin ja hänen ystävänsä, Kaitin ja Delin, täytyy pelastaa läheisensä ja löytää uuden hirvittävän vihollisen alkulähde.


Et taistele yksin

Nauti kahden pelaajan yhteistyökampanjasta paikallisesti jaetulla ruudulla, Xbox Livessä tai lähiverkossa. Toinen pelaaja voi valita hahmokseen Kaitin tai Delin.


Horde 3.0

Voi taistella yhdessä neljän muun pelaajan kanssa aalto aallolta vaikeutuvia vihollisia vastaan. Pääset valitsemaan oman taistelijaluokkasi ja tehostamaan taitojasi sekä rakentamaan puolustuksia mihin tahansa paikkaan kentällä.


Räjähtävä versus-moninpeli

Kisaa verkossa uusissa ja suosituissa pelityypeissä 60 kuvan sekuntinopeudella ja pelille omistettujen palvelinten teholla. Läpinäkyvä ranking-järjestelmä tekee vastuksenhausta reilua niin sosiaalisille, kilpailullisille kuin ammattipelaajillekin.


Uudenlaista suojausta

Uudet aseet, lähitaisteluliikkeet ja veitsiteloitukset muuttavat jokaisen suojan hyökkäysmahdollisuudeksi.

Huom! Kyseessä on latauskoodi, ei fyysinen tuote. Maksamisen jälkeen pelin lataukseen oikeuttava koodi lähetetään sinulle sähköpostitse, viimeistään seuraavana arkipäivänä. Ei toimituskuluja!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

39,95 € / kpl
Ilmoitus on sulkeutunut 17.8.2017 14:54

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.