Tuote on myyty käyttäjälle niemituomo hintaan 662 €

Kuvaus

Nyt on sitä parasta tarjolla, eli ääntä Iisalmesta!

Myydään hyvään kotiin pari (2kpl) Genelec 8030A -aktiivikaiuttimia. Ikää kaiuttimilla on noin 5 vuotta, ostettu Tampereen Hifihuoneelta, mutta jäivät hyvin vähälle käytölle. Niinpä uskallan luvata että nämä eivät uudelle häpeä, vaan ovat sekä ulkoisesti että teknisesti moitteettomat.

Väri: Musta
Toimintaperiaate: 2-tiekautin
Taajuusvaste (+-2,0dB): 58-20.000Hz
Vahvistimet: Basso 40W + diskantti 40W per kaiutin
Mitat: (K x L x S) 299 x 189 x 178mm

8030A on pikkujättiläinen jonka äänenpaineet ja bassotoisto riittää jo sellaisenaan moneen huoneeseen. Halutessaan soundia voi toki ryydittää subwooferilla. Kaiutin taipuu moneen käyttöön ja on omiaan niin musiikin kuuntelussa, studiossa, kuin TV-tasollakin. Takapaneelista löytyvät basson ja diskantin säätökytkimet tekevät näistä helposti huoneen akustiikkaan sovitettavat.

“...soundissa on huomattavasti enemmän auktoriteettia ja uskottavuutta kuin kaiuttimen koosta mitenkään arvaisi....Genelec 8030A onkin erittäin helppo ratkaisu kun halutaan kompaktissa koossa runsaasti puhdasta ääntä, esimerkiksi olohuoneen monikanavaratkaisuksi tai musiikinkuunteluun.” - Samu Saurama, Audiovideo.fi

Tyylikkään muotoilunsa ansiosta nämä on yleensä helppo “myydä” myös perheen “hallitukselle”. Akustisesti nämä ovat hyvin vastaavat kuin uudempi G Three -malli, jota Verkkokauppa.com myy tätä kirjoittaessa 712,90€ kappalehintaan.

Mukaan tulee kaikki mikä myyntipakettiin kuuluu eli virtajohdot, ohjevihkonen ja IsoPod-jalustat. Kaupan päälle laitetaan vielä Cordialin RCA-XLR johdot joissa pituutta noin 3m puoleensa ja Rean / Neutrik -liittimet.

Tavaran luonteesta johtuen on suositeltavin toimitustapa nouto, tai erillisellä sopimuksella myyjän toimittamana Tampeereelle ja ympäristökuntiin. Ostajan kustannuksella ja riskillä voidaan harkita myös postittamista.

Tästä joulun kovin paketti pukinkonttiin!

Hakusanat: Kaiutin, aktiivikaiutin, jalustakaiutin, hyllykaiutin, monitori, kotiteatteri

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
662 €
Ilmoitus on sulkeutunut 16.12.2018 20:27
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.