Tuote on myyty käyttäjälle fm1973 hintaan 280 €

Kuvaus

Pari G ykkösiä (02/2016) myynnissä. Kaiuttimissa kiinni kuvien mukaiset seinäkiinnikkeet. Joissain kuvissa näkyvä Iso-Pod jalusta puuttuu. Mikäli haluat sijoittaa kaiuttimet pöydälle tai muulle vastaavalle alustalle, löydät Iso-Pod kittejä tai muita yhteensopivia jalustoja parista kympistä ylöspäin alan liikkeistä.
Tekniset tiedot tästä mallista löytyy linkistä: https://www.genelec.com/previous-models/g-one-a

Kaiuttimet eivät ole olleet kovinkaan kovassa käytössä, eikä niitä ole rääkätty tai liikuteltu. Soivat erinomaisesti ilman häiriöitä.

Vastaan yleensä nopeasti viesteihin. Kaiuttimet sijaitsevat nyt Lahdessa, mutta liikkuvat helposti lähes päivittäin Lahti-Helsinki akselilla tai lähiseudulla. Myös Tampereen suuntaan on mahdollista liikuttaa suhteellisen usein. Postitus onnistuu. Nouto tai muilla tavoin kaupat kasvotusten tietysti paras vaihtoehto niin pääsee ostaja myös testaamaan toiminnan.

Hakusanat pieni kaiutin kaiuttimet audio audiolaitteet audiolaite genelec g ykkönen one 1 musiikki äänentoisto äänentoistolaitteet ääni aktiivi aktiivikaiutin aktiivikaiutinpari kaiutinpari pari rca seinäkiinnike seinäteline iso-pod isopod iso pod valkoinen

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
280 €
Ilmoitus on sulkeutunut 2.7.2020 22:00
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
30.6. klo 10:18
Kysymys poistettu.