Kuvaus

Jo Glanville-Blackburn : Ihana odotus : kauneutta, terveyttä ja hyvää oloa raskauskuukausiin

  • WSOY, 2004; kovakantinen kirja, kansipaperit, 144 sivua, kuvitettu
  • Ensimmäisen sivun yläkulmasta pyyhitty omiste, jonka jäljiltä vaalea kohta sinisessä paperissa. Muuten ihan OK-kuntoinen kirja
  • HINTA: 3 euroa + toimituskulut 7 euroa =  10 euroa (HUOMIO: Samaan pakettiin mahtuu halutessa vielä muitakin saman myyjän kohteita yhteisillä toimituskuluilla)
  • TEE NÄIN: Klikkaa Osta, niin saat huutonetiltä automaattisen viestin, jonka lopusta löydät myyjän sähköpostiosoitteen ja tilinumeron. Maksa kirja/kirjat/lehdet ja toimituskulut, niin myyjä lähettää kohteen kun maksu on tullut perille. Voit myös pyytää myyjältä laskun. (Jos ostat samalla useamman saman myyjän kirja/lehteä, niin älä maksa yksittäisiä kohteita ennen kuin koko paketin sisältö on selvä ja myyjä on ilmoittanut yhteiset toimituskulut)

Kauneutta, terveyttä ja hyvää oloa raskauskuukausiin.

Ihana odotus on kirja Sinulle, odottava äiti. Teos auttaa Sinua voimaan paremmin ja hehkumaan kauniina koko raskausajan.

Raskaana oleminen on elämän ainutlaatuisimpia kokemuksia ja samalla kuitenkin mitä luonnollisin asia, siksi siitä kannattaa nauttia täysin siemauksin.

Kun muut raskautta käsittelevät kirjat paneutuvat kohdun sisäisiin tapahtumiin ja sikiön kehitykseen, Ihana odotus keskittyy odottavaan äitiin, siihen, minkälaisia muutoksia hän kokee niin henkisellä kuin ruumiillisellakin tasolla. Kirja antaa ohjeita ja vinkkejä, joiden avulla äiti voi saada irti parhaat puolet yhdeksästä raskauskuukaudestaan.

Innostava ja kannustava Ihana odotus auttaa tulevaa äitiä ymmärtämään, mitä hänessä tapahtuu raskauden aikana ja asennoitumaan synnytykseen positiivisin mielin.

Raskauden eri kolmanneksista on laadittu omat lukunsa, joissa annetaan asiantuntevia neuvoja ruokavaliosta, liikunnasta, vartalonhoidosta, hyvinvoinnista ja nukkumisesta samoin kuin monenlaisia hyviä ohjeita muun muassa itsensä hellimisestä, rauhoittumisesta ja rentoutumisesta sekä valmistautumisesta synnytykseen. Viimeinen luku paneutuu synnytykseen, minkä lisäksi luvun loppuosassa on äidin synnytyksenjälkeistä hyvinvointia edistäviä vinkkejä.

hakusanat: raskaus äitiys lapset odotusaika terveys rentoutus raskauden aikana hyvinvointi raskauden aikana nukkuminen raskauden aikana synnytykseen valmistautuminen lääketiede psykologia elämäntaito hyvinvointi raskausajan vaivat mielenterveys

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 3 vrk 2 h 2 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

3 € Sulkeutuu 3 vrk 2 h 2 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.