Kuvaus

Kovakantinen kansipapereilla
594 sivua

Glen David Gold: Carter peittoaa paholaisen
Johnny Kniga 2004

Yhdysvallat oli 1920-luvulla koukussa taikuuteen, eikä vain teattereissa esitettyyn, vaan myös tieteen, tekniikan ja taloudellisen vaurauden aikaansaamiin ihmetekoihin. Harry Houdinin ja Carter Suuren – Carter peittoaa paholaisen Carterin historiallisen esikuvan – kaltaiset illusionistit olivat aikansa superjulkkiksia heidät pian syrjäyttävien Hollywood-tähtien tapaan.

Carter peittoaa paholaisen alkaa vuoden 1923 San Franciscosta. Carter Suuri on tekemässä uransa uhkarohkeinta esitystä. Lavalla hänen kanssaan on Yhdysvaltain silloinen presidentti Warren G. Harding, jonka Carter yleisön läsnäollessa tappaa, paloittelee ja syöttää leijonalle. Harding selviää esityksestä hiuskarvankaan katkeamatta, mutta kuolee mystisesti vain pari tuntia myöhemmin. Kokonainen kansakunta on tyrmistynyt tapahtuneesta, ja myös Yhdysvaltain salainen palvelu on enemmän kuin kiinnostunut illusionistin osuudesta presidentin kuolemaan. Carter Suuri on vaikeuksissa!

Kolme näytöstä täynnä magiaa, melskettä & mystiikkaa

I NÄYTÖS: METAMORFOOSI

Jännittävien illuusioiden vyöry: Sielunvaellus, Lentoon, Kadonnut!, Lumottu mökki, Ilta vanhassa Kiinassa, Norsun pyhä mysteeri.

– tauko –

II NÄYTÖS: HENKIMAAILMAN SALOJA

Mykistävä spiritistinen istunto, jossa Madame Zorah tietää kaiken, näkee kaiken, kertoo kaiken. Telepatiaa, selvänäkemistä, henkien ilmestymisiä, ajatuksensiirtoa.

– tauko –

III NÄYTÖS: CARTER PEITTOAA PAHOLAISEN

Teatterin johto vaatii, että esityksen voimakkaan luonteen vuoksi kukaan katsoja ei saa paljastaa yksityiskohtia III näytöksestä: ”Carter peittoaa Paholaisen.”

– esirippu –

Glen David Gold kirjoittaa oman illuusionsa vaudeville-ryhmät ja juonittelevat agentit eloon kuin silmänkääntäjä ainakin. Hän kansoittaa tarinan merirosvoilla, salakuljettajilla, helppoheikeillä, salaperäisillä sokeilla naisilla ja eriskummallisiilla miljonääreillä. Gold pidätyttää lukijan hengitystä halki Carterin kiihkeän elämän ja tarjoaa arvoituksen avaimet vasta aivan romaaninsa viime metreillä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 96 vrk 8 h 55 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

8 € Sulkeutuu 96 vrk 8 h 55 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.