Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Option GlobeSurfer X1 on WWAN to WLAN -tyyppinen laajakaistareititin, joka jakaa ennestään olemassaolevan mokkulan tietoliikenneyhteyden sekä lankaverkkoon että nopeaan MiMo-vauhtiseen (802.11 b/g/n - max. jopa 160 Mbps) langattomaan verkkoon.

Tämä on toisinaan helpompi ja joustavampi ratkaisu kuin vanhan nettitikun korvaaminen kokonaan erillisellä mobiilireitittimellä. Niissä ei myöskään läheskään aina tule mukana tässä olevia RJ45-liitäntöjä, joita voidaan tarvita esim. viiveistä tarkan peli-PC:n tai vaikkapa iäkkäämmän konsolin liittämiseen.

Viimeiset kaksi kuvaa ovat mallikuvia, joissa olevaa nettitikkua ei siis tule mukana.

Ja tästä vähän lisätietoa: https://www.getwirelessllc.com/products/option/globesurfer-x1

Avaamaton kpl.

Ja jos on hankaluuksia käyttöönotossa tai muuten vain et ole tyytyväinen, on tässäkin 14 vrk palautusoikeus (myyntikuntoisena, palauttaja maksaa postituskulut).

Postitus 5.95 eur tai nouto.

 

Seuraamalla pysyt kärryillä uusista mielenkiintoisista tuote-eristä ja sen sellaisesta:

facebook.com/chuckbronsonventures/    instagram.com/chuckbronsonventures/

 

Hakusanoja: mokkula mokkulan varayhteys ethernet-liitäntä langattoman lankaverkon 802.11g 802.11n 802.11gbn 3g-yhteyden 4g-yhteyden jakoon jakamiseksi mokkulalle nettitikkuun nettitikulle datatikku dna elisa sonera telia saunalahti kolumbus nokia huawei 3g-tikun mobiiliyhteydelle datatikun 3g 4g gsm gprs hsdpa edge tukiasema reititin laajakaistareititin mobiililaajakaistareititin mobiiliyhteyden wifi wlan-reititin langattoman yhteyden jakamiseen sim-kortin omaavasta datatikusta langattomaan paikallisverkkoon oho siis luitko oikeasti nämä kaikki

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Ilmoitus on sulkeutunut 7.12.2019 19:45
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
31.7. klo 17:22

Piti olla mokkula eikä mokkola.

31.7. klo 17:21

Käykö laitteeseen mikä vaan mokkola (nettitikku) ja saako mukaan jonkun ohjeen miten yhdistetään nettiin. Mokkula kysyy pin koodia mites tää laite?