Kuvaus

Hermann Gmeiner: Vaikutelmia, ajatuksia, tunnustuksia

  • Alkuteos: Eidrücke, Gedanken, Bekentisse
  • SOS-lapsikylä ry 1984; kovakantinen, 108 sivua, värikuvat
  • todella siisti kirja
  • HINTA: 0,50 EUROA + toimituskulut 4 euroa kirjeenä = 4,50 TAI 5 euroa seurattavana pakettina = 5,50
  • TEE NÄIN: Klikkaa Osta, niin saat huutonetiltä automaattisen viestin, jonka lopusta löydät myyjän sähköpostiosoitteen ja tilinumeron. Maksa kirja ja toimituskulut, niin myyjä lähettää kirjan kun maksu on tullut perille. Voit myös pyytää myyjältä laskun. (Jos ostat samalla useamman saman myyjän kirja, niin älä maksa yksittäisiä kirjoja ennen kuin koko paketin sisältö on selvä.)

Hermann Gmeiner, SOS-lapsikyläaatteen luoja ja perustaja kertoo tässä kirjasa mm. miten nuorena lääketieteen opiskeljana sai herätyksen tulevalle toiminnalleen nähdessään kodittomien lasten hädän ja yksinäisyyden sodan runtelemassa Itävallassa. Hän oli itse käynyt läpi samankaltaisen koettelemuksen menettäessäään jo varhain äitinsä.

Omien kokemustenska pohjalta hän on sisäistänyt lapsen olemuksen ja orpojen osan. Toimintansa ohjenuorana hän esittää kirjassaan rohkeuden, joka synnyttää hyviä tekoja, rakkauden, joka on tärkeämpi kuin kaikki muu hoito yhteensä ja vankan näkemyksensä siitä, että juuri lasta yhteiskunta tarvitsee.

Rauha ja siihen kasvaminen
ovat päällimäisiä asioita tämän suuren auttajan ja hyväntekijän sydämessä, elämässä joka on ollut ja on kokonaan lapsille omistettu.

hakusanat: rauha maapallolla rauhankasvatus orpokodit orpokotien perustaminen lasten oikeudet lasten kärsimys lasten kärsimysten lievittäminen orvoista huolehtiminen SOS-lapsikylät rakkus lähimmäiseen elämänkerrat ja muistelmat avustustyö avustustyöntekijät Thaimaa Bangladesh Sierra Leone Ghana Afrikka

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 16 vrk 10 h 19 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

0,50 € Sulkeutuu 16 vrk 10 h 19 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.