Tuote on myyty käyttäjälle Lucanus hintaan 70 €

Kuvaus

Myydään Godard Collection DVD-boksi.

Pohjoismainen julkaisu, suomi-tekstit kaikissa paitsi bonus levyssä, siinä tekstitys englanniksi.
Levyissä ei ole naarmuja, pahvi- ja slimkotelot, pahvikotelossa kulumaa.

Kuvaus:

Godard, joka sanoi kerran: "Elokuvaan tarvitaan vain ase ja nainen", on yksi 1900-luvun vaikutusvaltaisimmista elokuvantekijöistä. Hän on esitellyt monia tekniikoita, joista on tullut standardi, kuten: hyppyleikkaukset, kädessä pidettävä kameratyö, epätavalliset kuvakulmat ja improvisoidut dialogit.

Eräs elokuvantekijä kysyi kerran häneltä, haluaisiko hän lisätä, että elokuvalla pitäisi olla ainakin alku, keskikohta ja loppu, johon Godard vastasi: "Kyllä, mutta ei välttämättä tässä järjestyksessä." Godardin vaikutteet ovat aina olleet suora inspiraation lähde monille muille ohjaajille, kuten Robert Altman, Martin Scorsese, Wim Wenders ja Quentin Tarantino.

Nainen on nainen (Une Femme est une Femme) Angela (Anna Karina) haluaa kipeästi lasta, mutta hänen miehensä Emile näkee asian toisin. Lähellän epätoivoa hän valehtelee miehelleen, että hän on pyytänyt heidän ystäväänsä Alfredia (Belmondo) raskaaksi ja että tämä on suostunut.

Pikkusotilas (Le Petit Soldat) Bruno Forestier (Michel Subor) on Sveitsissä asuva algerialainen sotakarkuri. Hän osallistuu terrorismin vastaiseen järjestöön, mutta ei kestä kauan ennen kuin hän alkaa epäillä tätä valintaa.

Halveksuminen (Le Mépris) Kun Raul (Michel Piccoli) saa tehtäväkseen kirjoittaa uudelleen elokuvan käsikirjoituksen, hän lähtee vaimonsa (Brigit Bardot) kanssa Roomaan. Matkalla hän kuitenkin kertoo, että hän halveksii häntä koko sydämestään.

Alphavillen salainen agentti Lemmy Caution (Eddie Constantine) lähetetään tehtävälle futuristiseen Alphavillen kaupunkiin vakuuttamaan professori Braun (Anna Karina) palaamaan "Ulkoplaneetoille".

Hullu Pete (Pierrot le Fou) Naimisissa oleva mies (Belmondo) jättää hyvästit siviilielämälleen ja pakenee Mariannen (Anna Karina), opiskelijan, johon hän kerran rakastui. Heidän matkansa muuttuu kuitenkin villiksi takaa-ajoksi, kun käy ilmi, että gangsterijoukko on perässä Mariannea.

Made in USA Paula (Anna Karina), joka haluaa vierailla sulhasensa Donaldin (Jean-Pierre Leaud) luona, saa selville, että tämä on murhattu. innokas kostoa, hän itse tappaa useita ihmisiä ennen kuin tajuaa, että tämä kuoli turhaan: loppujen lopuksi hän ei tiennyt rikollisia syyllistyneitä salaisuuksia.

Passion-ohjaaja Jerzy Radziwilowicz haluaa tehdä elokuvan "Passion", joka koostuu pääasiassa kuuluisien maalausten rekonstruoinnista. Isabelle (Isabelle Huppert) ja Hanna (Hanna Schygulla) ovat kiinnostuneita Jerzyn elokuvasta. Isabelle ja Jerzy rakastuvat ja päättävät muuttaa Puolaan.

Etunimi: Carmen (Prénom Carmen) Terroristiryhmän jäsen Carmen (Maruschka Detmers) rakastuu Yosephiin (Jacques Bonnaffé). Hän viettelee hänet ja vetää hänet väistämättömään tuhoon.

Etsivä (Le Détective) Hotellissa kaksi etsivää yrittää ratkaista murhaa, kun taas Emile (Claude Brasseur) ja Francoise (Natalie Baye) yrittävät vaatia velkaa box managerilta JF Warnerilta (Johnny Hallyday). Kaikki osapuolet kohtaavat lopulta verisen lopputuloksen.

Voi, kuka minä olen (Hélas Pout Moi) Tämä elokuva perustuu runoilija Leopardin teokseen. Hän kuvailee ihmiskunnan kulkemaa vaivalloista tietä. Tavoitteena on oppia, mistä rakkaus alkaa, missä se tapahtuu ja kuinka luominen lopulta toimii.

Godard Encore Exclusive Bonus Disc haastatteluilla, lyhytelokuvilla ja dokumenteilla Jean-Luc Godardin työstä.

Lähetys toimitetaan postipaketilla(ostaja saa paketin lähetystunnuksen)
Myös nouto Turusta onnistuu.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


70 €
Ilmoitus on sulkeutunut 19.3.2024 14:06
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.