Tuote on myyty käyttäjälle Sihvonen hintaan 25 €

Kuvaus

 Todella siistikuntoinen (vähän teippauksen jälkiä yläpinnalla koska virtajohto suositeltavaa teipata runkoon kuljetuksen ajaksi) ja kauttaaltaan toimiva televisio, jossa on mainio sisäänrakennettu audiojärjestelmä: yhdet kaiuttimet edessä ja toiset sivuilla, ryyditettynä asiallisilla basso-, diskantti- sekä loudness-boostereilla.

Kuvaformaatin vaihtoehtoina: 4:3 sopii hyvin vanhojen konsolien ja PAL-alueen pelien kanssa. 16:9 erinomainen leffoja, digoboksia ja NTSC-aluekoodin pelien "korkeampaa" resoluutiota ja nopeampaa taajuutta varten. Goldstarin oma "Spectacle" formaatti asettuu jonnekkin 4:3 ja 16:9 välimaastoon eli suosittelen neutraalina ratkaisuna kaikkia viihdeformaatteja varten. Löytyy myös kaksi erilaista zoom-formaattia mutta nämä ilmeisesti tarkoitettu kuvalevyjä ym. vastaavia varten.

Liitäntöinä scart x 2, s-video x 1, rca x 1 sekä tietysti antenni ja sateelliitti x 1. Bonuksena myös rca-audion ulostulo, eli voit kytkeä laitteen ulkoiseen vahvistimeen / kaiutinkeskukseen, jos television oman, mainion audiojärjestelmän kokee riittämättömäksi.

Nouto Helsingin Lassilasta. Elopainoa runsaasti, mutta fiksusti suunniteltu runko ja syvennykset tekevät kantamisesta helppoa. Voin tarvittaessa jeesata autoon kantamisessa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
25 €
Ilmoitus on sulkeutunut 11.4.2024 18:20
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.