Tuote on myyty käyttäjälle avk hintaan 2,50 €

Kuvaus

Kuvien mukainen DVD suomitekstein ja kansin

Good Luck Chuck - DVD, uusi ja muoveissa

Kaikki alkoi, kun Charlie Kagan oli 10 vuoden ikäinen. Rikkomalla pullonpyoritys-leikin perussäännön hän kieltäytyi pussaamasta goottityttöä - jonka seurauksena tyttö langentti Charlien päälle kirouksen.

Nyt, 25 vuotta myöhemmin Charlie on menestyvä hammaslääkäri - ja on yhä kirottu. Charliella on vaikeuksia löytää "sitä oikeaa". Ja asiat kääntyvät vielä huonompaan suuntaan kun hän huomaa ex-tyttöystävänsä häissä, että jokainen hänen exänsä, jonka kanssa hän on maannut on löytänyt oikean rakkauden heti seuraavasta seurustelukumppanista.

Ennen kuin Charlie huomaakaan hänen maineensa "onnea tuovana rakkauden lähettiläänä" on kiirinyt ja kaikki mahdolliset tutut ja tuntemattomat ovat tyrkyllä yhden yön "hupiin". Elämän ollessa täynnä seksiä, mutta vailla rakkautta Charlie on yksinäisempi kuin koskaan - kunnes hän tapaa Camin (Jessica Alba). Onnettomuuksille altis pingviini-spesialisti on yhtä vaikea valloittaa kuin hän on kauniskin.

Mutta aidon romanssin kehkeytyessä Charlie huomaa, että hänen täytyy löytää keino rikkoa hänen kirouksensa - ennen kuin hänen unelmiensa tyttö päätyy seuravan kaverin matkaan. 

Valmistusvuosi: 2007

Kesto: 1 h 34 min

Ääni: Englanti - Dolby Digital 5.1

Tekstitys: Suomi, ruotsi, englanti

Kotelon kansien kieli: Suomi

Alue: 2 (eurooppa)

 

KATSO MYÖS MUUT MYYNTIKOHTEENI

Kaksi tavallista BLU-RAY / CD / DVD:tä menee samoilla postikuluilla!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

2,50 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 24.4.2021 22:23
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.