Kuvaus

Tuotteen Goodram CL100 gen.3 2,5" 120 Gt Serial ATA III 3D TLC NAND -muistitikku kuvaus


Goodram CL100 gen.3 2,5" 120 Gt Serial ATA III 3D TLC NAND -muistitikku

Goodram CL100 gen.3 on korkealaatuinen ja tehokas SSD-muistitikku, joka tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja luotettavuuden. Tämä muistitikku on suunniteltu erityisesti PC- ja kannettaville tietokoneille, ja se tarjoaa huipputason tallennuskapasiteetin ja nopeuden.

Tärkeimmät ominaisuudet:

  • SSD-kapasiteetti: 120 GB
  • SSD-malli: 2.5"
  • Lukunopeus: 500 MB/s
  • Kirjoitusnopeus: 360 MB/s
  • Tiedonsiirtonopeus: 6 Gbit/s
  • Komponentti (tuotteelle): PC/notebook

Goodram CL100 gen.3 muistitikku tarjoaa nopean tiedonsiirron ja suuren tallennuskapasiteetin, mikä parantaa tietokoneesi suorituskykyä ja käyttökokemusta. 2.5" muotonsa ansiosta se sopii täydellisesti sekä pöytätietokoneisiin että kannettaviin tietokoneisiin.

Tämä muistitikku on valmistettu 3D TLC NAND -teknologialla, mikä takaa luotettavuuden ja kestävyyden. Se on myös helppo asentaa, ja sen avulla voit tallentaa suuren määrän tiedostoja, kuten valokuvia, videoita ja dokumentteja.

Goodram CL100 gen.3 2,5" 120 Gt Serial ATA III 3D TLC NAND -muistitikku on ihanteellinen valinta, jos tarvitset nopeaa ja tehokasta tallennusvälinettä tietokoneellesi. Paranna tietokoneesi suorituskykyä ja tallenna enemmän tiedostoja luotettavalla SSD-muistitikulla!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 56 vrk 8 h 8 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.