Kuvaus

Gordon McGill: Pikku Buddha

  • WSOY v. 1994 (1. painos); kovakantinen kirja, 165 sivua
  • Pientä kulumaa kannen kulmissa, kulumakohta paperissa eka sivulla mistä poistettu omiste, muuten kunnossa
  • HINTA: 0,50 euro + toimituskulut 4,50 euroa = 5 euroa
  • TEE NÄIN: Klikkaa Osta, niin saat huutonetiltä automaattisen viestin, jonka lopusta löydät myyjän sähköpostiosoitteen ja tilinumeron. Maksa kirja ja toimituskulut, niin myyjä lähettää kirjan kun maksu on tullut perille. Voit myös pyytää myyjältä laskun. (Jos ostat samalla useamman saman myyjän kirja, niin älä maksa yksittäisiä kirjoja ennen kuin koko paketin sisältö on selvä.)

Bertoluccin buddhalaistarina, suomentanut Tiina Ohinmaa.

Ote kirjan takakannesta:

Kolme tiibetiläismunkkia lähtee etsimään 8 vuotta sitten Amerikassa kuolleen opettajansa Lama Dorjen reinkarnaatiota. Munkit ovat saaneet vihiä, että uudelleensyntynyt lama voisi löytyä Seattlesta, missä asuu täsmälleen hänen kuolinhetkenään syntynyt Jesse -poika.

Amerikkalaisperheen elämä alkaa muuttua, kun ovelle ilmestyy kolme munkkia hämmästyttävine väitteineen ja edessä on matka Himalajalle, maailman katolle.

Vanha syvästi humoristinen munkki Lama Norbu ystävystyy Jessen kanssa. Hän näkee lapsessa paitsi mahdollisen opettajan, myös tavallisen pikkupojan. Jesse saa munkilta kirjan Buddhan elämästä, ja sen kautta Buddhan tarina lomittuu värikkäinä episodeina Jessen ja hänen perheensä vaiheisiin.

Pikku buddha on tarina tiibetiläisestä buddhalaisuudesta. Sen taustalla on italialaisen ohjaajan Bernardo Bertoluccin idea ja siitä syntynyt elokuvakäsikirjoitus.


hakusanat: käännetty kaunokirjallisuus buddhalaisuus pieni buddhalaismunkki Buddhan elämä Bernardo Bertolucci

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 4 vrk 23 h 5 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

0,50 € Sulkeutuu 4 vrk 23 h 5 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.