Kuvaus

GRAN TURISMO 5 PROLOGUE PS3

Koko maailman kuljettajat: moottorit käyntiin

Kuvahaun tulos haulle GRAN TURISMO 5 PROLOGUE

Gran Turismo HD Concept toi veden ajopelifanien kielelle kaikkialla maailmassa, ja nyt Gran Turismo 5 Prologue pureutuu syvemmin maailman tehokkaimman kotiviihdejärjestelmän ja Gran Turismo -sarjan yhteisiin mahdollisuuksiin.

Gran Turismo 5 Prologue tarjoaa huikean, teräväpiirtotarkan ajoelämyksen, joka muuttaa koko ajopelien lajityypin ikuisiksi ajoiksi.

Huippusuositun sarjan uusimmassa pelissä on yli 70 autoa, 6 rataa, uusi ajofysiikka ja tekoäly sekä verkkopeli jopa 16 kuljettajalle.

Lisäksi pelissä on upouusi kisatapahtumien rakenne sekä valinnainen ajolinjanilmaisin, joka osoittaa tehokkaimman reitin.

Kuvahaun tulos haulle GRAN TURISMO 5 PROLOGUE

Tapahtumien välillä voit katsella Gran Turismo TV:stä parhaita autoiluohjelmia, kuten BBC:n Top Gear.

  • Pelissä on 6 rataa ja 70 autoa, joiden pieninkin yksityiskohta on luotu huolella
  • Kisaa koko maailmaa vastaan jopa 16 kuljettajan moninpelissä
  • Katso Gran Turismo TV:stä parhaita auto-ohjelmia eri puolilta maailmaa

Kuvahaun tulos haulle GRAN TURISMO 5 PROLOGUE

GT5: Prologueta ensi kertaa käynnistettäessä suunnataan aluksi autokauppaan ja ostetaan ajokki kuuluisalta valmistajalta, kuten Ford, Jaguar, Aston Martin tai Lotus. Sitten vain kiiltävällä kaunottarella kilparadalle. Arcade-tilassa voi hypätä suoraan pikakisaan, ja perusteellisemmassa Event Mode -tilassa voi tienata ajan kanssa lisäkrediittejä upouusia autoja varten. Kaiken kaikkiaan valittavana on 71 autoa ja 6 rataa, jotka vaihtelevat Eiger Nordwandin majesteettisista vuoristomaisemista Daytonan asfalteille, ja yhtenä ratana on jopa siivu Lontoon keskustaa. Kaikki on luotu huolellisesti valokuvan tarkkuudella.

Event-tila koostuu 30 kisasta, jotka jakautuvat 3:een eri luokkaan. Aluksi radalla nähdään autoja skaalan edullisemmasta päästä, kuten Ford Focus ST 2006, Peugeot 207GTI 2007 ja legendaarinen Mini Cooper-S 2006. Kisoja voittamalla ja krediittejä tienaamalla noustaan C-luokasta B-luokkaan, jossa kisakumppaneina on mm. Ford GT- ja Nissan Skyline -malleja, ja lopulta superautojen tähdittämään A-luokkaan, jossa nähdään uskomaton Ferrari F1 2007

Kuvahaun tulos haulle GRAN TURISMO 5 PROLOGUE

Tuunailemaan

A-luokan läpäisseiden pelattavaksi avautuu kaikkien aikojen haaste S-luokka sekä uusi Quick Tune -ominaisuus, jonka avulla voi tuunailla autoja sydämensä kyllyydestä. Painosuhteita, camber-kulmia, aerodynamiikkaa, vääntömomentin tasapainoa, välityssuhteita ja muita asetuksia säätämällä saa autosta irti parhaan mahdollisen suorituskyvyn. Eri yhdistelmiä voi testata myös ajon aikana määrittämällä niitä langattoman SIXAXIS-ohjaimen näppäimiin ja vaihtamalla asetuksia lennossa. Virittelemällä voi saada aikaan valtavia eroja. Fysiikka on uskomattoman realistinen, ja auto reagoi pienimpäänkin töyssyyn, joten hienoinenkin jousituksen tai aerodynamiikan säätäminen voi ratkaista voiton korkeimmissa luokissa.

Kuten miltä tahansa Gran Turismo -peliltä voi odottaakin, GT 5: Prologue näyttää uskomattoman hienolta. Valotehosteet ja automallit ovat PlayStation 3:n tähän mennessä hienointa antia, ja peli rullaa pehmeästi 60 kuvan sekuntinopeudella häikäisevällä 1080p-tarkkuudella. Myös uusi, laadukas käyttöliittymä näyttää upealta, ja on todella helppokäyttöinen. Kaikkia pelin toimintoja käytetään My Page -näytön kautta. Helposti selattavien valikkojen kaunistuksena on huipputarkkoja kuvia valitsemastasi autosta eksoottisessa miljöössä. Täältä pääsee eri kisatiloihin, autokauppaan ostoksille, lukemaan moottoriurheilun uutisia tai katsomaan upouutta Gran Turismo TV:tä. Videokanava on pullollaan autoiluohjelmaa, kuten kisalähetyksiä ja BBC:n autoilusarja Top Gearin jaksoja.

My Page -näytöstä pääsee myös Online-tilaan, jossa voi kisata jopa 15 muuta pelaajaa vastaan tai yrittää parantaa kierrosaikaansa ja päästä online-pistetaulukkoon. GT5: Prologuen uuden jaetun näytön kaksinpelitilan ohella verkkomoninpeli on täydellinen tapa mitellä ajotaitoja kavereita vastaan.

Ajopelifaneilla ei ole kerrassaan mitään veruketta jättää hankkimatta tätä PlayStation 3:n tähän saakka perusteellisinta ajoelämystä. Laatu huokuu jokaisesta pikselistä aina valikkoruuduista itse kisoihin, ja tekemistä ja näkemistä riittää niin paljon. Ei epäilystäkään: jos pidät autoista ja autoilusta, pidät myös Gran Turismo 5: Prologuesta

Kuvahaun tulos haulle GRAN TURISMO 5 PROLOGUE

Levy on hyväkuntoinen

Ohjekirja


Maksu tilille / posti tuo. Tai nouto.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 3 vrk 1 h 39 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4,50 € Sulkeutuu 3 vrk 1 h 39 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.