Kuvaus

Kirjan päädyn takayläkulmassa halkeamaruttu (ks. kuvat)

Kovakantinen
461 sivua

Gregory Maguire: NOITA - Lännen Ilkeän Noidan elämä ja teot
Kuvitus: Douglas Smith.
Sammakko 2008
alkuteos: WICKED (1995)

Kun L. Frank Baumin klassikkoteoksessa Ihmemaa Oz Dorothy voittaa Ilkeän Noidan, kuullaan tarinasta vain toinen puoli. Millainen onkaan Dorothyn arkkivihollisen, salaperäisen Noidan tarina? Mistä hän tuli? Miten hänestä tuli niin ilkeä nainen?

Gregory Maguiren Noidan fantasiamaailma murtaa käsityksiä Ihmemaa Ozista. Puhuvat eläimet taistelevat kansalaisoikeuksiensa puolesta, maiskiset kaipaavat keskiluokkaista vakautta ja Peltimies joutuu perheväkivallan uhriksi. Sankarittarena on vihreähipiäinen Elfaba, pisteliään älykäs ja väärinymmärretty tyttö, josta kasvaa kapinallinen Noita. Hänen tarinansa kyseenalaistaa ennakkokäsityksemme hyvästä ja pahasta.

Noita on saavuttanut valtavan suosion maailmanlaajuisesti, sen myynti on ylittänyt miljoonan kappaleen rajan. Noidasta on tehty musikaali, jota esitetään pysyvänä tuotantona Broadwayllä, Los Angelesissa ja Lontoossa.

Gregory Maguire on yhdysvaltalainen bestseller-kirjailija. Hän on kirjallisuusopetuksen asiantuntija ja kirjoittaa arvosteluja New York Times Book Book Review -lehteen.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 94 vrk 4 h 53 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4 € Sulkeutuu 94 vrk 4 h 53 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.