Kuvaus

Kuvaus

Kriitikkojen ja intellektuelliyleisön suuresti arvostama ohjaaja Werner Herzog (Aguirre - jumalan viha, Fitzcarraldo), tutkii suggestiivisessa ja vangitsevassa dokumenttielokuvassaan Grizzly Man, karhuasiantuntija Timothy Treadwellin elämää ja sen dramaattista päätöstä.
Treadwell eli sulassa sovussa harmaakarhujen kanssa kolmentoista kesän ajan, Alaskan erämaassa. Hän myös taltioi videokameralleen viimeiset viisi kautta.
Lokakuussa 2003 Treadwell löydettiin yhdessä tyttöystävänsä kanssa pahoin raadeltuna ja osittain syötynä leiripaikkansa lähettyviltä, Katmain luonnonsuojelualueelta. Mitä tapahtui ja miksi Treadwellin, joka oli vakuuttunut kykenevänsä kommunikoimaan villien harmaakarhujen kanssa, elämä päättyi karmeasti, kohtalon ironian katkeroittamana.

Herzog ei keskity Grizzly Man:ssä pelkästään kesyttämättömän luonnon mysteereihin, vaan myös ihmisen luonteeseen, sen voimavaroihin ja yllättäviin kääntöpuoliin. Elokuva käyttää paljon Treadwellin autenttista, henkeäsalpaavaa kuvamateriaalia. Ne piirtävät kuvan äärimmäisen kiehtovasta persoonasta sekä tutkii ihmisen ja luonnon välisen suhteen solmukohtia.

 

Ensiesitysvuosi
2005

Ohjaus
Werner Herzog

Käsikirjoitus
Werner Herzog

Näyttelijät
Werner Herzog
Carol Dexter
Val Dexter
Sam Egli
Franc G Fallico
Willy Fulton
Marc Gaede
Marnie Gaede

 

Kesto:
103 min

Tekstitys:
Suomi, Ruotsi

Toimitus ainoastaan postittamalla, ei noutoja.K 1

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 63 vrk 2 h 33 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

7,50 € Sulkeutuu 63 vrk 2 h 33 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.