Kuvaus

Guess Who + Just Married  -  2 DVD
 

 

Guess Who  (101 min)

Kun Theresa (Zoë Saldaña) tuo kihlattunsa Simon Greenin (Ashton Kutcher) näytille vanhempiensa 25-vuotis hääpäiväillalliselle, unohtaa hän mainita yhden pienen yksityiskohdan poikaystävästään... nimittäin että hän on valkoihoinen. Percy Jones (Bernie Mac) päättää visusti murtaa tyttärensä kihlauksen, ja tekee kaikkensa – kuten tarkistaen pojan luottotiedot ja lukiten tämän kellariin keskellä yötä - saadakseen Simonin tuntemaan itsensä ’ulkopuoliseksi’. Kun Percy viimein paljastaa riemuiten Simonin noloimman salaisuuden, alkaa hulvattomien tapahtumien sarja, joka todistaa ainakin yhden asian: isä ei aina tiedä parhaiten.

Ohjaaja Kevin Rodney Sullivan 

Pääosissa Ashton Kutcher, Bernie Mac 

 

 

Just Married  (91 min)

Ashton Kutcher ja Brittany Murphy maistavat avioelämää hillittömässä hittikomediassa! Sarah (Murphy) on ökyrikas tyttö, jonka perhe on yhtä mahtaileva kuin varakaskin. Tom (Kutcher) taas on onnenonkija joka välittää juhlimisesta ja penkkiurheilusta enemmän kuin makeista autoista. Mutta vastakohdat vetävät toisiaan puoleensa ja tiedossa on kovan luokan katastrofi kun nämä vastanaineet lähtevät Eurooppaan viettämään ’täydellistä’ häämatkaa! Myrskyvaroitus!

Ohjaaja Shawn Levy

Pääosissa Ashton Kutcher, Brittany Murphy, Christian Kane, David Moscow, Monét Mazur, David Rasche, Thad Luckinbill, Davis Arganov

 Tekstitys
Suomi, Ruotsi

K-7

R2

Suomijulkaisu

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

7,95 €
Sulkeutuu 113 vrk 2 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

7,95 € Sulkeutuu 113 vrk 2 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.