Kuvaus

Setti. Kolme kovakantista kirjaa (kauhu)
Vitsaus-trilogia, kirjat 1-3/3

#1 Vitsaus (Tammi 2010)
#2 Lankeemus (Tammi 2011)
#3 Yö Ikuinen (Tammi 2012)
-----------------------------
Guillermo del Toro, Chuck Hogan: Vitsaus
Alkuteos "The Strain" ilmestynyt 2009.

Ne ovat aina olleet keskuudessamme. Pesineet ja ruokailleet. Salassa ja pimeydessä. Nyt niiden aika on tullut.

JFK:n lentokentällä New Yorkissa seisoo juuri laskeutunut, valtava lentokone täysin pimeänä. Paikalle hälytetään biologisiin uhkiin erikoistunut tohtori Eph Goodweather ja hänen kollegansa Nora Martinez. He kohtaavat koneessa käsittämättömän näyn: kaikki koneen matkustajat istuvat liikkumattomina paikoillaan, ja vain neljä heistä on elossa. Tilanne muuttuu entistä oudommaksi, kun sekä hengissä selvinneet että kuolleet katoavat.

Samaan aikaan Harlemissa entinen Wienin yliopiston professori ja nykyinen panttilainaamon pitäjä Abraham Setrakian oivaltaa, että se mitä hän on kauan odottanut ja pelännyt, on alkanut. Hän etsii käsiinsä Goodweatherin ja Martinezin, ja yhdessä he alkavat taistella ärhäkästi leviävää, tappavaa vitsausta vastaan.

Vitsaus on trilogian ensimmäinen kirja. Se on nopeatempoinen kauhujännäri, jossa ikiaikainen uhka tunkeutuu moderniin maailmaan.
-----------------------------

Guillermo del Toro, Chuck Hogan: Lankeemus
Alkuteos "The Fal" ilmestynyt 2010.

Kulttiohjaajan ja menestyskirjailijan aikuisten vampyyritarina saa jatkoa!

Kuudessa päivässä New Yorkista tuli vampyyrikaupunki, ja nyt pimeät lentokoneet ovat laskeutuneet jo Tokion, Moskovan ja Lontoon kentille...

Eph Goodweather jatkaa joukkoineen mahdottomalta tuntuvaa taisteluaan vampyyrivitsausta vastaan. Samalla hän yrittää epätoivoisesti suojella poikaansa tämän äidiltä, joka on jo viruksen saastuttama. Vampyyrien rivit alkavat kuitenkin rakoilla. Vanhan ja uuden maailman vampyyrien välille syttyy sota, jonka jaloissa ihmiset pyörivät pelokkaina. Kumpikin vampyyrijoukko yrittää saada käsiinsä mystisen kirjan, sillä sen löytäjällä on käsissään maapallon tulevaisuus.

Trilogian ensimmäinen osa Vitsaus ilmestyi 2009 ja saavutti suuren lukijakunnan. Lankeemus jatkaa siitä, mihin Vitsaus loppui, ja vauhti sen kuin kiihtyy.
--------------------------------

Guillermo del Toro, Chuck Hogan: Yö ikuinen
Alkuteos "The Night Eternal" ilmestynyt 2011.

Valta on vampyyreilla. Näkevätkö ihmiset enää koskaan päivänvaloa?

Vampyyrit ovat olleet vallassa kaksi vuotta, ja ihmisten tehtävänä on palvella ja ruokkia niitä. Lukuisten ydinräjähdysten jäljiltä maapallo on pimeä planeetta: vain keskipäivän aikaan kuultaa saastepilven läpi hieman valjua valoa.

Taistelu Mestarin johtamien vampyyrien ylivoimaa vastaan on lähes mahdotonta, mutta kaikki eivät ole lannistuneet. Epidemiologit Eph Goodweather ja Nora Martinez, tuholaistorjuja Vasily Fet ja rikollisjengiläinen Augustin Elizalde jatkavat maanalaista vastarintaansa, vaikka vaikeat ajat ovat verottaneet heidänkin voimiaan. Mukana taistelussa on puoliverinen vampyyri, arvoituksellinen herra Quinlan.

Eph ja kumppanit punovat vaarallisen suunnitelman vampyyrien valtakunnan tuhoamiseksi ja Ephin Zack-pojan pelastamiseksi. Mutta onko Mestari liian taitava manipuloimaan heikkoa ihmismieltä? Voiko kehenkään enää luottaa?

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 98 vrk 13 h 26 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

25 € Sulkeutuu 98 vrk 13 h 26 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.