Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Brandon Heat on mafian kuumin torpedo, siihen asti kunnes hänen paras ystävänsä pettää ja murhaa hänet. 13 vuotta myöhemmin legendaarinen tappaja palaa takaisin haudastaan, kostonhimoa tihkuen!

Episodi 5: Millennion
Millennion, joka kontrolloi koko kaupunkia, palkkaa Harryn ja Brandonin töihin. Miehet ovat olleet neljä kuukautta omilla teillään ja uudelleen kohtaaminen tekee selväksi, että Harry on edennyt urallaan nopeammin. Brandon etsii käsiinsä myös Marian.

Episodi 6: Big Daddy
Mustiin pukeutuneet miehet seuraavat silmä kovana Brandonia, kun tämä lounastaa Marian kanssa. Myöhemmin hän saa kutsun vaikutusvaltaisen Big Daddyn luokse. Seuraavana iltana pidettävässä suuressa juhlassa on määrä syttyä raju tulitaistelu Lightning-liigan jäseniä vastaan!

Episodi 7: 5 Years Later
Viisi vuotta on kulunut. Harryn ura on mennyt ylöspäin aggressiivisesti ja pysähtymättä, kun taas Brandonista on tullut jääkylmä palkkamurhaaja. Kilpaileva syndikaatti palkkaa pahamaineisen ja armottoman murhaajan ?Madness? Bunjin eliminoidakseen kaksikon, mutta asiat saavatkin yllättävän käänteen...

Episodi 8: Family
Tärkeässä tilaisuudessa Millenionin eliittiväestölle, saa Harry tehtäväkseen löytää petturin ryhmästä. Eräs huipputärkeä vieras on murhattu ja syyllinen piileskelee Millenionin uskonnollisten liittolaisten joukossa.
Kuva: 16:9 Anamorphic Widescreen 1.85:1
Ääniraita: Dolby Digital 5.1 / DTS - Japani
Tekstitys: Suomi, ruotsi, tanska, norja
Kesto: 1 h 40 min
Ikäraja: K-13
Tuote on uusi, vielä muoveissa.
Hinta sisältää ALV 22%.Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5,56 €
Ilmoitus on sulkeutunut 13.8.2018 13:01
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.