Kuvaus

Haarukka  on Hakaristi Saksa ajalta 1933-1945 ja taatusti aito !  Haarukka  on 21 cm pitkä ja on lujaa vahvaa terästä, kiehuvaa vettä ja saat ihan oivan käyttö esineen---kestää toiset 80 vuotta kevyesti. Paino on 55 g. 

MIL22NV803    Haarukka Hakaristi  merkillä ja aito !!! Kahvan alapuolella on mm. luku 41, tarkoittaa melko varmaan valmistusvuotta 1941. 

Jos kerran harvinainen, niin miksi minulla on näitä? Olen kerännyt niitä pitkät ajat talteen ja nykyisin niitä myydään ympäri maapalloa, Japaniin, Venäjälle, Kiinaan, jne.   ja aika pian ne kaikki häipyvät markkinoille.  Veikkaan tuskin väärin, kun arvaan, ettei näitä pian ole saatavana alle 50.- euron yhtään kappaletta.   Ikää on sentään jo kertynyt 80 vuotta ja pian täyttyy tasan sata vuotta, kunhan vain eivät typerät politiikot saa sotaa aikaan, niistä kun ei koskaan tiedä.   

Saksalaiset ovat viisaita ja sanovat: Aina kannattaa mieluimmin keskittyä rauhaan ja hyviin kauppasuhteisiin, kuin ostaa kalliita sota-vempeleitä ja ottaa samalla suuri riski koko oman kansan tuhosta. Jos nuoret miehet kaatuvat sotasankareina  jostain valtiosta, täyttyy naisten kärsimä suuri miesvaje nuorilla miehillä pakolais aaltona pian vaikkapa  Afrikasta. Kansa hieman muuttuu, koska olivat sodassa. 

Näköjään on Suomeen asti eksynyt näiden ruoka aterimien veitsi haarukka lusikka mitä erilaisempia hauskoja kopioita.

Kopioita ostava on  usein  sinisilmäinen kaukomaiden kukkaishattu naisturisti isosta lännestä tai muu asioista mitään tietämätön.  Väärennoksiin on usein hakattu hakaristi kuvioita ja muita merkkejä, mutta itse lusikka ( veitsi haarukka) on made in Japan ja stainless steel siinä komeilee !  Nämä tälläiset tekeleet eivät ole aitoja, vaan selviä törkeitä väärennöksiä. Myös esineen malli ja muoto,raaka-aineiden on oltava sen ajan mukaisia !

(nykyaikana on atomi-aseita, bio-aseita (bakteerit virukset ) kemiallisia aseita (koko maan järvet ovat äkkiä saastuneita ja tappavia) ja sodan uhreista on yli 90% siviilejä, naisia lapsia ja vanhuksia.   Maan poliittinen johto perheineen lentää heti synkkien pilvien kasaantuessa pakoon ulkomaille, he selviävät hengissä. Sieltä käsin on helppoa antaa omalle kansalle ohjeita?

Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida.

 Kyseessä on kauppa yksityiseltä yksityiselle ja palautusoikeus on poissuljettu. Kauppa on ns. Privat to Privat. 


Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 89 vrk 22 h 55 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

32,80 € Sulkeutuu 89 vrk 22 h 55 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.