Kuvaus

Johanna Ruusuvuori & Pirjo Nikander & Matti Hyvärinen (toim.)

"Tämä teos alkaa hetkestä, jolloin tutkija on saanut haastattelunsa tehtyä ja luo hämmentyneen katseen kokoamaansa aineistoon. Tällainenko siitä tulikin? Vastaako tämä lainkaan kysymyksiini? Saako tästä edes tehtyä tutkimusta?

Eri analyysimenetelmien asiantuntijat vastaavat esimerkkien avulla laadullisen tutkimusaineiston nostattamiin kysymyksiin. He käyvät läpi koko analyysiprosessin haastatteluaineistoon tutustumisesta ja sen luokittelusta tutkintavaiheen viimeistelyyn ja esittelevät tutkimusesimerkkien avulla erilaisia reittejä tulkintaan sekä vaihtoehtoisia tapoja analysoida aineistoa. Kirjoittajat antavat myös käytännön neuvoja aineiston käsittelyn eri vaiheisiin, kuten koodaamiseen, litterointiin ja aineiston kääntämiseen toiselle kielelle ja tarkastelevat aineiston käyttöön liittyviä eettisiä kysymyksiä.

Teos on suunnattu eri tieteenalojen opiskelijoille, jatko-opiskelijoille, tutkijoille sekä opettajille yliopistoissa ja ammattikorkeakouluissa. Kirjoittajat ovat kokeneita yliopisto-opettajia, jotka ovat hyödyntäneet haastattelumenetelmää omissa tutkimuksissaan." [takakasni]

Vastapaino 2010, 1. painos. Pehmeäkantinen.

 

Kelpokuntoinen; kansissa kulumaa ja sisäsivuilla jonkin verran alleviivausksia ja reunamerkintöjä sekä kulmataitoksia. Ensilehden yläkulmaan on kirjoitettu nimi.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

4 €
Sulkeutuu 21 vrk 18 h 23 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4 € Sulkeutuu 21 vrk 18 h 23 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.