Kuvaus

Näitä on harvoin tarjolla!
Myyn vuoden käytössä olleen erinomaisen ergonomisen työtuolini, koska siirryn kotitoimistolta työnantajan tiloihin. Tuoli on erinomaisessa kunnossa ja tekee kotitoimistolla työskentelystä huomattavasti mukavampaa.

HÅG Capisco 8106 ohjaa käyttäjäänsä istumaan keholle luonnollisemmissa asennoissa. Asentoa on helppo muuttaa ja tuolista voi säätää korkeutta, istuinosaa syvyyssuunnassa, selkänojaa korkeussuunnassa, ja siinä on myös nojaus/keinutoiminto.Tuolissa voi istua "oikeinpäin", sivuttain, selkänoja edessä, istuvassa asennossa, nojaavassa asennossa seisomapöydän kanssa jne. Tämän takia tuolia sanotaan dynaamiseksi, ja istumatyössä epäterveellisintä onkin samassa asennossa oleminen tuntikausia putkeen. Koska istuinasentoa on helppo vaihtaa, tuoli auttaa ehkäisemään työskentelyasennoista johtuvia rasitusvammoja. Capiscon kanssa asennon vaihtaminen on helppoa ja tuolista löytyy aina hyvä asento.

Tämän tuolin ominaisuuksia...
+ satulaistuin, joka edistää ergonomisesti oikeanlaisessa asennossa istumista
+ 265 mm kaasujousi: istuinkorkeus 570-810 mm
+ sopii työskentelyyn seisomapöydän kanssa
+ koville lattioille sopivat rullat
+ jalkatukirengas
+ verhoilu mustaa kangasta
+ jalkaristikon ja jalkatuen väri: musta

Huom! Jalkatukirengas on lisävaruste, joka ei ole edes saatavilla kaikissa tuolia myyvissä suomalaisissa kaupoissa. Sen ansiosta jalkoja voi lepuuttaa mukavasti silloinkin, kun tuoli on korkeassa asennossa. Jalkatuen arvo on noin 150 €.

HÅG Capisco 8106 on suunniteltu ympäristöystävällisesti, koska suurin osa tuolista on valmistettu kierrätetystä materiaalista. Tuolin eri osat voidaan helposti irrottaa kierrätyksen helpottamiseksi. Vuonna 2015 HÅG Capisco sai EPRO-palkinnon Euroopan parhaasta kierrätetystä muovituotteesta.

Sertifikaatti
- Pohjoismainen ympäristömerkki - myönnetään tuotteille, jotka täyttävät tiukat ympäristö-, laatu- ja terveysvaatimukset.
- EPD (Environmental Product Declaration) - tuolin elinkaarianalyysi, joka perustuu ISO 14025 -standardiin, joka mittaa tuotteen ympäristövaikutuksia.
- GREENGUARD - varmistaa, että tuoli täyttää tiukat kemiallisten päästöjen rajoitukset.
- Möbelfakta - ruotsalainen sertifiointiohjelma, joka perustuu kolmeen vaatimukseen: laatuun, ympäristövaikutuksiin ja yrityksen sosiaaliseen vastuuseen.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 1 vrk 15 h 45 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

1 099 € Sulkeutuu 1 vrk 15 h 45 min
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.