Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Häivähdys Purppuraa  -  2 DVD

 

Alkuperäinen nimi:   The Color Purple

 

Alice Walkerin Pulizer-palkittu tarina.

Tee siitä täyteläisempi, tee siitä vahvempi,tee siitä vastaansanomattoman lumoava elokuvaelämys: Häivähdys purppuraa on palannut koko väriloistossaan tässä monipuolisessa, kahden DVD-levyn erikoisjulkaisussa.

Celie. "Herra" Sofia. Nettie. Shug. Alice Walkerin Pulitzer-palkitun romaanin unohtumattomat henkilöhahmot tuovat kuvaruutuun valoa tässä Steven Spielbergin ohjaamassa mestarillisessa elokuvaversiossa.

Tarinan päähenkilö on Celie (Whoopi Goldberg elokuvadebyytissään), joka etsii täyttymystä maailmasta, jonka portit pysyvät häneltä suljettuna. Lannistumattoman Celien elämänpolulla rakkaus kuitenkin voittaa julmuuden, ja puhdas ilo jättää varjoonsa tuskan.

Häivähdys purppuraa muistetaan loistavista näyttelijäsuorituksista ja taitavasta ohjauksesta. Mutta ennen kaikkea elokuva muistetaan siitä, että ihmiset ympäri maailmaa ovat ottaneet sen tarinan omakseen ja tallettaneet sen sydämiinsä.

 

Ohjaus:  Steven Spielberg

Pääosissa:  Whoopi Goldberg, Laurence Fishburne, Danny Glover

Valmistusvuosi:   1985

Kesto:   2 h 28 min

 

Bonukset

Neljä uutta dokumenttia: "Keskusteluja esi-isien kanssa: Häivähdys purppuraa - kirjasta kuvaruudulle", "Sielujen yhteisrintama: roolivalinnat ja näyttelijät", "Häivähdys purppuraa: musikaali" ja "Klassikon syntytarina: Häivähdys purppuraa -elokuvan teko"

Storyboard ja valokuvagalleriat

Trailerit
 


Tekstitys:   suomi, ruotsi


Ikäraja:  K-15

R2

Suomijulkaisu

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


9,95 €
Ilmoitus on sulkeutunut 30.4.2024 2:18
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.