Tuote on myyty käyttäjälle fxbsturgis hintaan 40 €

Kuvaus

Kansio , missä on kuvia ja piirroksia Hakaristi Saksan sotilaat ovat piirtäneet rintamalla näkemiään kohteita ja nämä taiteilijat ja piirtäjät olivat Saksan Hakaristi Wehrmacht uniformussa ja he kaatuivat sotilaina....oman isänmaansa puolesta.

Kansion kannessa on senaikainen poliittinen symbooli, kotka ja hakaristi. Koko on 33x26cm . Sisällä on kuvia ja piirroksia, koko 32x25cm ja itse taidekuva on kooltaan 21x16cm... taidekuvia on 14  kpl, kaikki ovat AITOJA !!! Printattu . 

Arvoa nostaa vielä se, että konekirjoitus lappu on mukana, missä Hitler puolueen edustaja kiittää kaveriaan , antamalla tämän taide kokonaisuuden lahjaksi PUOLUEEN NIMISSÄ. On sotavuosi 1942. 

Näistä kuvista otetaan värivalokuvakopioita ja niitä myydään erikseen kuva kuvalta toreilla jne, pyyntö 10 kpl. Mutta tässä on vain aitoja, ei kopioita. Nämä ovat kaikki painotyön tuotteita.

MIL28SP009  Kuvia Taide 14 kpl ja kansio, aitoja !!!

Mietteitä aikajaksosta 1939-1945 Hakaristi-Saksa.

Sodat eivät ala yhden pikkuasian takia, vaan usein takana on vuosien valmistelut ja propaganda työ, jonka merkitystä ei saa aliarvioida, kansaa aivopestään vihaan ja sotaan, kunnes aikuinen täysjärkinen ihminen sanoo: " Sotaan on pakko mennä, naapurivaltio on vaarallinen ".    Hakaristi Saksa halusi Puolan kanssa neuvotella vapaakaupunki Danzig huoltotiestä, rautatiestä satamasta, kaiken he tarjoutuivat maksamaan, mutta nyt oli pikku ilkeys heitä vastassa. Pyöreäkasvoiset slaawit olivat liittoutuneet Britannia ja Ranskan kanssa Saksaa vastaan....Puola sanoi kaikkiin ehdotuksiin jyrkän ei-käy.....Britannia oli ehkä kuiskinut, älkää antako tuumaakaan periksi, vaan haukkukaa Saksan johtoa ja ivatkaa, jos jotain sotaa syttyisi, niin me olemme lähellä ja autamme teitä....Puolassa oli usein sotaharjoituksia kohti Saksan rajaa. Puolassa raiskattiin saksalaisia naisia, jopa murhattiin ja vaikka Saksan poliisi tarjoutui auttamaan, ei ketään pidätetty,,,,

Molemmissa valtioissa alkoi kasvaa epäluulo toisen pyrkimyksiä vastaan ja jos Puola hieman epäröi, naurettiin moiselle pelkuruudulle ja painettiin Saksan sotilaallinen voima maantien saveen ja lokaan,,,uskotiin 1.Maaillmansodan nujertaneen kaiken ja sotilaiden olevan ilman palkkaa eläviä tzombie.

Tunnista vaaran merkit : Kun joku poliittinen taho alkaa määrätietoisesti haukkua jotain valtioita, iskee sensuuria uutisointiin ja vaatii vain negatiivistä uutista naapurimaasta levitettävän, jopa vale-propagandaa, niin  alkaa savu nousta...sodan vaara!

Järkevät jättävät silloin sen valtion taakseen, se joutuu vaikeuksiin....

Saksa hyökkää yli rajan kohti Puolaa, Puola  menehtyy, alkaa surullinen episodi historiassa,koska Puolan kansa oli uskomattoman sinisilmäistä ja typerää naivia, he uskoivat ulkolaisia uutislähteitä, joista useinmat puhuivat ihan puhdasta potaskaa....diplomatia loppuu---sota alkaa...rauhan voi saada lahjana, mutta vapauden edestä pitää taistella.... vapaassa valtioissa jokainen saa ilmaista mielipiteensä ilman pelkoa leimaamisesta, sinua ei haukuta sexuaali piirteiden takia, et ole heti minkään vieraan valtion trolli tai agentti, sitä tarkoittaa mielipiteen ilmaisuvapaus ...

Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida. Kyseessä on kauppa yksityiseltä yksityiselle ja palautusoikeus on poissuljettu. Kauppa on ns. Privat to Privat. 

Halvin on ns. Pikku-Paketti DHL, saa painaa 2 kg ja maksaa 8,50 EUR  ( ei seurantanumeroa ) 

DHL paketti 5 kg painon asti maksaa 16,99 EUR, usein kerätään samaan pakettiin useampi tavara. Kirjat ja paperi tuotteet , dokumentit yms. maksavat Saksan Postin kulujen mukaan noin 5 eur. Mutta poikkeuksia on helppo tehdä myös alaspäin. 

HUOM: Vain 16,99 EUR maksavalla DHL paketilla on seurantanumero. Jos se on tärkeä sinulle, niin valitse DHL paketti toimitustavaksi ja mainitse asiasta myyjälle. 

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

40 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 28.12.2022 13:48
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.