Kuvaus

[1118]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI.

Kuvanmukainen todella hyvässä iskussa oleva kovakantinen ensipainos Suomen ensimmäisen Sensaatiolehti miljöönärin / mogulin Urpo Lahtisen tarinan ystäville. AIVAN MAHTAVA TEOS.
 

Jyrki Hämäläinen: LEHTIKEISARI

Urpo Lahtisen orjantappurakruunu

"Elän vain kerran ja teen mitä haluan". Urpo Lahtinen uhosi, ja niin hän teki, seurauksista välittämättä.
 Sekatyömiehenä ja taidemaalarina aloittanut Lahtinen loi Hymyn lähes puolen miljoonan levikillä Suomeen todellisen sensaatiolehdistön. Hän oli monimiljönääri, kansainvälinen Playboy ja rämäpäinen seikkailija, traaginen, raju ja luovuudessaan sekä riskinottokyvyssään ainutlaatuinen voimahahmo.
 Lahtisen hurjaan elämäntyyliin liittyivät nerokkaat ja älyttömätkin bisnekset, vaarat ja riskit, kohtalokkaat naiset, itsemurhasuunnitelmat, alkoholi ja huumeet. Hän myös maksoi menestyksestään rajun hinnan.
 Yli 10 vuotta Urpo Lahtisen kuoleman jälkeen hänen legendansa kasvaa yhä, kun miljoonaperintöä edelleen jaetaan.

Nyt Urpo Lahtisen tarinan kertoo toinen lehtimaailman legenda Jyrki Hämäläinen, joka seikkaili hänen kanssaan maailmalla ja oli hänen läheinen työkaverinsa 20 vuoden ajan. Kuvaus lehtikeisarin elämästä tempaa lukijan maailmaan, jossa voi tutustua niin Maria Callasiin, Ursula Rainioon, Monsieur Mosseen ja Jörn Donneriin kuin seksi ja testosteroinia tihkuvaan hulluun 60-lukuun.

1. painos

Otavan Kirjapaino Oy - Keuruu 2004

Kirja painaa yli 500g jonkin matkaa

VOITTOHUUTO ja PK. 5.95e -> TILILLE ja PAKETTI POSTIIN.

PK. on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-) 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 71 vrk 14 h 17 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5,95 € Sulkeutuu 71 vrk 14 h 17 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.