Kuvaus

Opettele uskomaan itseesi ja omiin voimavaroihisi

Oletko väsynyt harhailemaan alituisen suorituspaineiden ja hektisen elämänrytmin sokkelossa vailla tarkoitusta ja päämäärää? Näyttääkö jokainen valitsemasi reitti päättyvän umpikujaan? Estävätkö sokkelon korkeat seinämät näkemästä onnen mahdollisuutta? Pysähdy.
Ikaros tunnetaan lentomatkastaan, joka päätyi liian lähelle aurinkoa. Sitä ennen hän joutui harhailemaan labyrintissa ja kohtaaman matkalla vielä hirviönkin. Terapeutti Pekka Hämäläinen on työssään tutustunut monenlaisiin ihmiselämän sokkeloihin ja kohdannut lukuisia siipensä polttaneita tai henkilökohtaisen hirviönsä säikyttämiä. Myös hän itse on kokenut hallinnasta päässeen työtahdin huikean lennon ja joutunut ponnistelemaan läpi väsymyksen kierteen.
Ikaroksen kutsun punainen lanka johdattelee ulos umpikujista. Ikaros löysi pakotien labyrintista vasta kun lakkasi ryntäilemästä pitkin eksyttäviä käytäviä ja ymmärsi kohottaa katseensa. Mekin voimme jättää taaksemme ahdistavan elämäntilanteen, jos tunnistamme sisällämme piilevän muutoksen siemenen ja oivallamme, että sokkelon ulkopuolella on elämää.
Kun pimeän mutkan takaa tuntuu ilmaantuvan vain uusi mutka, tarvitaan myös uskoa. Kaiken jälkeenkin on mahdollista löytää elämään ilo, joka ei polta eikä sokaise.
Terapeutti Pekka Hämäläisen kirja valaa uskoa omien siipien kestävyyteen ja kannustaa nousemaan rohkeasti lentoon. Se toimii oppaana matkalla kohti ihmisen itsensä näköistä elämää, jossa voimavarat eivät enää tuhraudu loputtomaan kujanjuoksuun vaan jossa oleminen saa uuden, syvän muodon ja vastoinkäymisillekin löytyy merkitys. Kun uskomme itseemme ja uskallamme heittäytyä vapaaseen pudotukseen, elämä kantaa.
Kirja sisältää runsaasti elämänmakuisia esimerkkejä ja kohtaloita, joihin on helppo samastua.

Asiasanat: rohkeus elämäntaito elämänhallinta ihmissuhteet

Kovakantinen. Tammi.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

11,90 €
tai
Sulkeutuu 21 vrk 19 h 14 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

11,90 € Sulkeutuu 21 vrk 19 h 14 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.