Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

• THE DENTIST - Hammaslääkäri (1996) | UNCUT | Another World Entertainment

• THE DENTIST 2 - Hammaslääkäri 2 (1998) | UNCUT | Another World Entertainment


Kuvaus:


"Hammaslääkäri Alan Feinstonen elämä on mallillaan; on hieno talo ja seksikäs vaimo. Kaikki on täydellistä, kunnes hän saa tietää vaimonsa salasuhteesta. Kiiltävät kulissit romahtavat ja hammaslääkärin hullusta vihasta saavat kärsiä hänen potilaansa. Dustin Hoffmanin kokemukset Maratoonarissa ovat pientä potilaiden kokemaan verrattuna."

"Kulttimaineeseen nousseen Re-Animatorin tekijöiden uusi elokuva sukeltaa syvemmälle hulluuden syövereihin kuin koskaan aiemmin!"


"Ohjaaja Brian Yuznan kulttiklassikon jatko-osassa hammaslääkäri Alan Feinstone pakenee mielisairaalasta. Väärän henkilöllisyyden turvin hän asettuu pieneen, rauhalliseen Paradiseen ja ryhtyy paikkakunnan hammaslääkäriksi. Kaikki näyttää hyvältä, kunnes Feinstone saa selville, että hänen tyttöystävänsä ja puutarhurin välit ovat turhan läheiset. Hammaslääkärin mieli horjuu jälleen..."



Kuvien iät ja ajat sitten loppuunmyydyt TODELLA HARVINAISET AWE (Another World Entertainment) SUOMIJULKAISUT, joiden kotimaan jakelusta vastaa Atlantic Film Oy.


Täysin suomenkieliset kannet!!!

Molemmat elokuvat SUOMENKIELISELLÄ TEKSTITYKSELLÄ!!!


Molemmissa alkuperäinen ANAMORFINEN kuvasuhde!!!


VIRHEETTÖMÄT YKSILÖT: peilikirkaat hiusnaarmuttomat levyt, alkuperäiset läpinäkyvät naarmuttomat kotelot sekä virheettömät kansilehdet. Kunto pelkkää PRIIMAA!!!!!!!!!!!!!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
59 €
Ilmoitus on sulkeutunut 30.4.2024 6:59
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.