Kuvaus

Hanaa !  -  DVD


Alkuperäisnimi:  Torque


 

Motoristi Cary Fordille ajaminen on henki ja elämä. Nyt hänen on ajettava hengissä säilyäkseen. Prätkäjengi Reapers jahtaa Fordia murhasta, johon hän on syytön. Hellions-jengin johtaja haluaa saada käsiinsä Fordin samoin kuin salakuljetustavaran, jonka Fordin epäillään huijanneen. Ja FBI haluaa hieman jutella Fordin kanssa. On mukavaa olla haluttu, eikö totta?

Ei sääntöjä. Ei rajoja. Nuoret näyttelijät (kuten Ice Cube elokuvista Barbershop 1 ja 2 Reapers-jengin johtajana ja Ring-elokuvan Martin Henderson hurjapäisenä Fordina) ovat kuumaa kamaa ja kovia tyyppejä tässä tyylikkäässä prätkäleffassa, jonka on tuottanut mies elokuvien Hurjapäät, S.W.A.T. ja XXX takana. Ihmisrotua kovempaa ei olekaan. Yritä siis pysyä kyydissä kun miehet ja moottorit ottavat yhteen tiukoissa tilanteissa, kuten takaa-ajokohtauksessa liikkuvan junan katolla ja sisällä. Matkaliput, olkaa hyvä!

 

Lisämateriaali:
Näyttelijöiden kommentit * Tekniikan kommentit * Racing Animatic * Train Animatic * Youngbloodzin musiikkivideo - Lean Low? * Piilotettu ominaisuus * Traileri

 

Ohjaus
Joseph Kahn

Näyttelijät
Martin Henderson
Ice Cube
Monet Mazur
Matt Schulze
Jay Hernandez
Will Yun Lee
Jaime Pressly
Adam Scott
Faizon Love

 

Kesto:   81 min

Tekstitys:   Suomi, Ruotsi

K-15

R2

Suomijulkaisu

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


5,95 €
Sulkeutuu 25 vrk 17 h 27 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5,95 € Sulkeutuu 25 vrk 17 h 27 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.