Kuvaus

Hanna Ekola-Salonen (o.s. Heikkilä, s. 1961 Kiikka) tunnetaan veljensä Martti Heikkilän säveltämästä, vuonna 1990 julkaistusta hitistä Villihevosia sekä persoonallisesta äänenkäytöstään.

HANNA EKOLA on esittänyt sekä kevyttä että hengellistä musiikkia ja kirjoittanut kristillistä kirjallisuutta. Hänet on palkittu vuonna 1991 Emma-patsaalla vuoden naissolistitulokkaana ja vuonna 1997 Vuoden kiinnostavin kristillinen kirja -palkinnolla. Ekola esiintyi yhdessä miehensä Lido Salosen (1950–2008) ja Virpi Lahden kanssa. Nykyisin Ekola konsertoi enimmäkseen kirkoissa. Hän on koulutukseltaan teologi. Hanna Ekola ja Lido Salonen asuivat Pusulassa, ja heillä on poika Lassi. Myös Ekolan sisko Saara Suvanto (1959–1999) oli laulaja ja lauluntekijä.

Hänen toinen levynsä JOUTSENTANSSI ilmestyi vuonna 1992.

LP-levy on hyväkuntoinen. Kun ostosumma näkyy tililläni, panen heti kasetin postiin, toimituskulut huutopakettina 6,85 euroa. Useampikin LP-levy kulkee samoilla toimituskuluilla.  Myös nouto mahdollinen. Otan pian yhteyttä, kun kaupankäynti on päättynyt. Koetetaan hoitaa maksut 7 päivän sisällä kohteen sulkeutumisesta.

Kannattaa huutaa useampia kohteita. 3,2 euron maksulla kulkee 2 normaalipaksuista cd-levyä tai 4 normaalipaksuista cd-singleä tai 2-3 kasettia. 4 normaalipaksuista cd-levyä kulkee 5,1 euron postimaksulla. Muistetaan myös palautteet puolin ja toisin.

KAPPALELISTA:

1 Kyllä hallakin tulla saa
2 Tulit huoneeseeni
3 Hiljaa taas kesäyössä
4 Valkosiipijoutsen
5 Hiljanen ja Vähänen
6 Tanssi, tanssi
7 Oletko vieläkin rakastunut
8 Ulla-Maija
9 Kaitsu & kumppanit
10 Katoava luonnonvara
11 Maria

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
3,50 €
Sulkeutuu 12 vrk 11 h 21 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 3,50 € Sulkeutuu 12 vrk 11 h 21 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.