Kuvaus

[re02/17]

KLIKKAA ISOMMAKSI.

OK iskussa oleva nidottu opus Hanne-vibeke holstin diggareille.

Hanne-Vibeke Holst: Kruununperijätär 

Charlotte Damgaard on 35-vuotias pätevä ja koulutettu nainen, naimisissa ja pienten kaksosten äiti. Kaunis ja mediaseksikäs poliitikko johtaa Tanskan Naturens Venner -ympäristöjärjestöä. Kun hallitukseen etsitään uusia nimiä, valinta osuu Charlotteen, ja pääministeri tarjoaa hänelle ympäristöministerin salkkua.

Aviomies Thomas, joka vuodet on pysytellyt taka-alalla ja hoitanut perhettä, on siirtymässä haasteelliseen työhön Ugandaan, ja vihdoin olisi Charlotten vuoro mukautua miehen toiveitten mukaan. Ministerinpaikka muuttaa suunnitelmat, sillä tarjouksesta ei kertakaikkiaan voi kieltäytyä. Avioliiton paineet kasautuvat.

Ministerinä kokematon Charlotte on oivallinen kohde lehdistölle. Hänen toimiaan seurataan tarkasti ja virheistä rangaistaan armotta. Lukija seuraa yhdeksän kuukautta Charlotten elämää vallan käytävillä ja takapihoillakin.

Hanne-Vibeke Holstin suurmenestys Kruununperijätär pohjautuu löyhästi ruotsalaispoliitikko Mona Sahlinin kohtaloon. Romaani on ajankohtainen, älykäs, kantaaottava ja jännittävä kuvaus naisen ja menestyjän paineista kotona ja politiikan näyttämöllä. 

Suomentannut Tarja Teva

2. painos

WS bookwell, Juva 2008

VOITTOHUUTO JA PK.  2.95e -> TILILLE ja PAKETTI POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 19 vrk 16 h 48 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

1,95 € Sulkeutuu 19 vrk 16 h 48 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.