Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Selviytymistarinoita

Kirjapaja 2002, kovakantinen, 158 sivua

etukannen alalaidassa jotain pientä tahraa (näkyy kuvassa), muuten hyväkuntoinen

Yhdellä saattaa synkkyys olla elämäntapana, toinen on ylihoivaaja, joka ei koskaan osaa mennä ohi. Jollakin on kohtalona sädekehä, toisen elämän kuviot sekoittaa onnellinen lapsuus. Arjen todellisuudesta nousevat tarinat ja ihmiskohtalot saavat tässä kirjassa seurakseen Pikku Prinssin ihmettelyn ja maamyyrän sitkeän taistelun pimeydestä lähemmäksi maan pintaa, missä on helpompi hengittää.

"Maan pinnalle putoaminen tekee kipeää, mutta vielä suurempi tragedia on, jos koskaan ei putoakaan - jos viettää koko elämänsä pilvissä, todellisuudesta irrallaan. --- Jotta ihminen voi tulla ehyeksi, hänen persoonallisuutensa eri puolten on kohdattava toisensa ja liittouduttava yhteen."

Tekijä
Hannele Pohjanmies, s. 1946, on espoolainen vapaa toimittaja. Hän on aiemmin toiminut mm. Yleisradiossa (tehnyt ympäristöongelmiin ja kulttuuripolitiikkaan liittyviä ohjelmia), Suomen Luonnonsuojeluliitossa sekä tietosanakirjatoimittajana. Monien lehtiartikkeleiden ohella hän on kirjoittanut satuja, kääntänyt Tagoren runoja sekä toimittanut kolme runokirjaa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


0,50 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 23.5.2024 15:17
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.