Tuote on myyty käyttäjälle redoksi hintaan 5 €

Kuvaus

Hannes Karppinen: Parantajan tie. Toimittanut Monika Hämäläinen

  • Otava, 1998; kovakantinen kirja kuvakannella, 203 sivua
  • Muuten hyväkuntoinen kirja, mutta kannen kulma hieman taittunut. Nimiölehdessä yliviivattu nimmari ja viimeisiellä sivulla myös vähän käsinkerjoitettua tekstiä. Muuten siisti.
  • HINTA: 5 euroa + toimituskulut 4,50 euroa kirjeenä Suomessa = 9,50 euroa (tai seurattavana pakettina postikulut 6 euroa: Suosittelen pakettia, varsinkin jos lähetyksen arvo on suurempi. En voi vastata postin hukkamista kirjeistä. = 11 euroa)
  • TEE NÄIN: Klikkaa Osta, niin saat huutonetiltä automaattisen viestin, jonka lopusta löydät myyjän sähköpostiosoitteen ja tilinumeron. Maksa kirja/kirjat/lehdet ja toimituskulut, niin myyjä lähettää kohteen kun maksu on tullut perille. Voit myös pyytää myyjältä laskun. (Jos ostat samalla useamman saman myyjän kohdetta, niin älä maksa yksittäisiä kohteita ennen kuin koko paketin sisältö on selvä.)

Mestariparantaja Hannes Karppinen on hoitanut potilaita yli viisi vuosikymmentä. Kansanparantaja on erikoistunut parantamaan kansaa ikivanhoin manuaalisin keinoin.

Tässä kirjassa hän kertoo omasta taustastaan, lapsuudestaan ja nuoruudestaan, tiestään parantajaksi sekä elämäntehtävästään ihmisten auttajana. Ihmisten lisäksi Karppinen hoitaa myös hevisia ja koiria.

Kirja sisältää myös monia potilaskertomuksia.

hakusanat: kansanparantajat kansanparantaja Hannes Karppinen elämänkerrat muistelmat parantaminen sairaudet sairaus psykolgia elämäntaito kipu kivun hoito päänsörky selkäsärky ihmissuhteet pelot kriisit kateus avioero alkoholismi uni unettomuus hevoset koirat rentoutuminen  ruokavalio tpuakointi hengittäminen

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


5 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 27.4.2024 8:21
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.