Kuvaus

Will Graham oli yksi FBI:n lahjakkaimmista profiloijista. Nyt hänet on tehty vaarattomaksi, murrettu ja eristetty mielisairaalan suljetulle osastolle tuomittuna rikoksista, jotka teki hänen entinen työtoverinsa Hannibal Lecter.

Graham tietää Lecterin synkän salaisuuden, mutta uskooko kukaan hänen syyttömyyteensä? Voiko Graham estää samaa kohtaloa tapahtumasta entiselle esimiehelleen Jack Crawfordille, joka on aloittanut yhteistyön Lecterin kanssa.

Arvostelijoiden ylistämän, katsojien rakastaman ja hämmentäväksi äityneen Hannibalin ensimmäinen kausi valloitti koko maailman. Monien himoitsemaa jatkoa on nyt luvassa. Toisella kaudella liu'utaan yhä syvemmälle pimeyteen, jonka valtiaana on kannibaali-Hannibal ja jossa hulluus on ainoa ystävä.

Hannibal perustuu Thomas Harrisin kirjoittaman Punainen lohikäärme -romaanin henkilöhahmoihin. Sarja keskittyy FBI:n erikoistutkijan Will Grahamin (Hugh Dancy) ja psykiatri tri Hannibal Lecterin (Mads Mikkelsen) väliseen suhteeseen.

Sisältää sarjan 2. tuotantokauden kaikki 13 jaksoa.

Sarjan luoja: Bryan Fuller

Pääosissa: Hugh Dancy, Mads Mikkelsen, Caroline Dhavernas, Hettienne Park, Laurence Fishburne, Scott Thompson, Aaron Abrams

Valmistusvuosi: 2014

Kesto: 17 h 23 min

Bonukset

  • First Look 
  • Forensics 101 
  • Eat the Rude
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 50 vrk 57 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

35 € Sulkeutuu 50 vrk 57 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.