Tuote on myyty käyttäjälle ebutler72 hintaan 13 €

Kuvaus

Myyn nyt kaikki samalla rytäyksellä ja tuotteita on kaikenkaikkiaan 23 kappaletta, ostajalle postikulut. Laitan mukaan viellä kaupanpäällisiksi pienen horoskooppikirjan. Rakkauden tähtitaivas: Tähdet kertovat sydämesi valitun,  joka on 7 päivää lehden kirja ja mukaan tulee sitten 24 kirjaa,  kirjojen ostajalle postikulut.

Harlequin hyväkuntoisia kirjoja muutamassa voi olla vähäinen vika. Harlequin Kirjoja on 14kpl , kolme Tupla kirjaa ja on joukossa myös muutama Harlequin extra kirjoja ja yksi Harlequin Löytö kirja . Sekä hyväkuntoisia  Harlequin Julia kirjoja on 4kpl .  Harlequin Viettelys kirjoja on myös mukana,  yhdessä on hieman vikaa kannessa ja sivuilla on ylärivillä oleva ensimmäinen kirja . Yksi taas on  on erinlainen Julia kirja , joka on vanhempi lainaston poistokirja.   Mukana on 2 kpl Romanttisia Kotimaisia Lääkäri lehtimäisiä kirjoja ylärivillä hieman vikaisia kannestaan takakannessa toisen alaosassa  pintarepeymää takaosassa ja sivupäädyssä repeämä ja hieman pääty etuosaan kallellaan.Ja toisessa myös takaosassa ala yläosassa pinnallinen repeymä ei  läpi kannen , mutta lukusivut toisessa hyvät ja toisessa kohtuukuntoiset ei ole kynänjälkeä .

Ylärivillä on Tohtorin Päiväkirja miehen kuvalla toinen ylärivillä  on pieni kynänjälki takakannessa ja mukana on yksi vanhempi Julia Tiffany kirja 1987 luvulta. On kyllä suurin osa muut hyväkuntoisia ja toiset uudenveroisia .

Isonna kuvia niin näet paremmin. Pääsiäinenkin on lähellä ja monella on näin ollen varmaankin aikaakin  myös lukuhetkelle:)

 

 

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


13 €
Ilmoitus on sulkeutunut 20.3.2024 22:23
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.