Kuvaus

Tuotteen Harmaa Cat6-Verkkokaapeli 7m - NANOCABLE kuvaus


Harmaa Cat6-Verkkokaapeli 7m - NANOCABLE

Tämä NANOCABLE Harmaa Cat6-Verkkokaapeli on täydellinen valinta nopeaan ja luotettavaan verkkoyhteyteen. Sen avulla voit nauttia korkeasta suorituskyvystä ja häiriöttömästä tiedonsiirrosta.

Tärkeimmät ominaisuudet:

  • Liitännät: RJ45
  • Nopeus: Cat6
  • Tyyppi: UTP
  • Pituus: 7 metriä
  • Väri: Harmaa

Tämä verkkokaapeli tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja yhteensopivuuden erilaisten verkkolaitteiden kanssa. Sen Cat6-standardi takaa nopeat ja vakaa yhteydet, joiden avulla voit nauttia saumattomasta verkkokokemuksesta.

Lisäksi tämä verkkokaapeli on varustettu RJ45-liitännöillä, jotka mahdollistavat helpon ja luotettavan yhteyden verkkolaitteisiin. Sen UTP-tyyppi vähentää myös häiriöitä ja signaalihäviötä, mikä varmistaa luotettavan ja häiriöttömän tiedonsiirron.

Tämä 7 metrin pituinen verkkokaapeli antaa sinulle joustavuutta asennuksessa ja helpottaa verkkolaitteiden sijoittamista. Sen harmaa väri tekee siitä tyylikkään ja sopivan mihin tahansa ympäristöön.

Luota NANOCABLE Harmaaseen Cat6-Verkkokaapeliin, ja saat luotettavan ja nopean verkkoyhteyden kaikkiin tarpeisiisi. Tilaa omasi nyt ja nauti saumattomasta verkkokokemuksesta!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


14 €
Sulkeutuu 68 vrk 3 h 52 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

14 € Sulkeutuu 68 vrk 3 h 52 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.