Kuvaus

HARRY POTTER JA PUOLIVERINEN PRINSSI (DVD)

Erittäin hyväkuntoinen DVD ja kotelo vuodelta 2009 kesto 147 minuuttia, kieli on englanti, tekstitysvaihtiehdot suomi, ruotsi, tanska ja norja sekä englanti. Pääosissa Daniel Radcliffe, Emma Watso, Helena Bonham Carter, Jim Broadbent, Alan Rickman.

"Harry Potter ja puoliverinen prinssi on J.K. Rowlingin seikkailuromaanisarjan kuudes osa, jossa Harry ystävineen aloittaa kuudennen vuoden Tylypahkan noitien ja velhojen koulussa.

Voldemort tiukentaa otettaan niin jästien kuin velhojenkin keskuudessa, eikä edes Tylypahka ole enää samanlainen turvasatama kuin ennen. Harry aavistelee vaaran piilevän myös linnan sisäpuolella, mutta Dumbledore haluaa keskittyä valmistelemaan Harrya viimeiseen taisteluun, jonka tietää olevan pian käsillä. Samaan aikaan oppilaat joutuvat kamppailemaan myös toisenlaisen vastustajan kanssa, kun murrosiän hormonit myllertävät ja sekoittavat heidän elämänsä. Nuorten keskuudessa kukkii sekä romantiikka että mustasukkaisuus, mutta samaan aikaan yksi oppilaista pysyttelee syrjässä. Hän on päättänyt näyttää, mihin pystyy - olkoonkin, että se edellyttää pimeyden piirtoa. Ilmassa on rakkautta mutta edessä murhetta ja surua. Tylypahka ei kenties koskaan palaa ennalleen.."

Ostajalle postikulut tai nouto Helsingissä (esim. Lauttasaari).

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 100 vrk 10 h 4 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4 € Sulkeutuu 100 vrk 10 h 4 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.