Kuvaus

KUVAN MUKAINEN HARVINAISEMPI TK-PIIRTÄJÄ ALEXANDER LINDEBERGIN PIIRTÄMÄ SOTAKUVA.. KUVAN KOKO ON NOIN 30CM X 42CM. KUVA ON JULKAISTU VUONNA 1942.

TÄTÄ KUVAA EI JULKAISTU VAINOLAISTA VASTAAN KANSIOSSA, JOTEN HUOMATTAVASTI HARVINAISEMPI KUIN KUVAT JOTKA JULKAISTIIN SIINÄ. NÄITÄ TK-PIIROKSIA ON TULLUT MYYTYÄ VIIME VUOSINA JONKIN VERRAN, MUTTA ESIM. TÄTÄ KUVAA EN OLE ENNEN MYYNYT, ENKÄ EDES NÄHNYT MUUALLA KUIN MUSEO KOKOELMISSA! 

NÄITÄ LINDEBERGIN TK-PIIROKSIA JOTKA EIVÄT KUULU VAINOLAISTA VASTAAN SARJAAN ON MYYNNISSÄ HYVIN HARVOIN, KUN TAAS VAINOLAISTA VASTAAN KANSIOON KUULUVIA KUVIA LIIKKUU SUHTEELLISEN USEIN.

NYT NÄITÄ HARVEMMIN MYYTÄVIÄ KUVIA ON MYYNISSÄ AVOIMISSA KOHTEISSANI MUUTAMIA MUITAKIN. AINAKIN TÄTÄ KIRJOITTAESSANI VIELÄ OLI.

LUE ALLA OLEVA ENNEN KUIN HUUDAT!

Voittohuudon tekijä saa Huuto.netiltä kohteen sulkeuduttua viestin, sen lopusta löytyy viesti myyjältä ostajalle, josta löytyy tilinumero mihin kohteen voi maksaa. 

Tuote toimitetaan eteenpäin kuljetettavaksi 7 päivän kuluessa kun huutokohde on kokonaisuudessaan maksettu toimituskuluineen myyjän tilille. Ei postiennakolla. Tämä tarkoittaa toimitusaikana parista päivästä reilua viikkoa, siitä kun maksu näkyy myyjän tilillä, siihen kun tuote on ostajan noudttavissa. Toimitusaikojen pitkähkö haitari johtuu seuraavasta syystä: Myyjä lähettää tuotteet yleensä vain kerran tai kaksi viikossa ja vain ne lähetetään joiden maksut näkyvät silloin tilillä! 
 
ELLEI OSTAJA LUNASTA HUUTOAAN 7 VUOROKAUDEN KULUESSA KOHTEEN SULKEUTUMISESTA, ELLEI MUUTA OLE ERIKSEEN SOVITTU. KATSON KOHTEEN JÄÄNEEN NÄIN LUNASTAMATTA, ASETAN SEN UUDELLEEN MYYNTIIN JA PALAUTE ON NÄIN OLLEN TÄLLAISELLE HUPIHUUTAJALLE AINA NEGATIIVINEN. 

VAIN TOIMITUS, EI NOUTOA. 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
20 €
Sulkeutuu 6 vrk 2 h 13 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 20 € Sulkeutuu 6 vrk 2 h 13 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.