Kuvaus

Coltin laivastomallia alettiin valmistaa vuonna 1851 mutta Lontoossa sitä alettiin valmistaa vasta vuonna 1853 kokonaan näitä Lontoon malleja on valmistettu 42 900 eli aika vähän coltin muihin revolvereihin nähden, kuulemma jonkun brittiläisen mukaan näitä olisi enää 1800-1900 jäljellä nykyään. Valmistus Lontoon tehtaalla loppui jo 1857 että vain 4 vuotta siellä näitä valmistettiin, kyseinen ase on tosi harvinainen myös sen takia että sarjanumero on 1591 eli todella aikainen malli vuodelta 1853, aseen päällä lukee ADDRESS COL. COLT LONDON eli hänen Lontoon osoitteensa, aseen kyljessä lukee COLT'S PATENT ja myös englantilaiset tarkistusleimat, aseeseen on myös tehty harvinainen muutos, kun metallipatruuna ensin tuli asemarkkinoille niin ihmiset halusivat muuntaa vanhat colttinsa ampumaan metallipatruunoita joten tämä ase on muutettu ampumaan niitä. Sitten vikoihin aseessa on naarmuja ei kovin syviä mutta kuitenkin kuvissa pitäisi näkyä, sekä iskuri on aika löysä mutta pystyy sen kuitenkin virittämään ja kuivalaukaisemaan mutta ongelman ei pitäisi olla iso sillä vaikuttaa siltä että iskurin jousi aseen sisällä on vain ruosteessa mutta en tiedä sillä en ole uskaltanut avata kun on vanha ase enkä halua rikkoa. Kaikki osat ovat aseessa ja luulisin niiden olevan alkuperäiset. Huom. En itse ampuisi sillä saattaa räjähtää naamalle, viimeisenä vielä aseessa ei näyttäisi olevan yhtään ruostetta mutta sisällä voi olla, mahdollisen ostajan kannattaa käydä tämän kanssa asesepälle itse en ehdi eikä kyllä rahaakaan siihen mulla ole???? postikulut 11e, ehdottaa hintaa saa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 2 vrk 1 h 48 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

970 € Sulkeutuu 2 vrk 1 h 48 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
14.1. klo 20:14

Tässä ei näy tavallisesti konversio aseisiin lisättyä latausporttia ollenkaan? Näyttää tuo rekyylikilpi ihan normaalilta nallilukko mallilta. Eli lisäkuva tuosta rullan hanan puoleisesta päästä olisi kyllä tarpeen.

muokattu 14.1. klo 21:14

Laitan, kun palaan Lapin reissulta

11.1. klo 11:43

Hei.Kuullostaa tosi oudolta että Colt valmisteessa on joku jousi viritys rummun lukitukseen.Voisitko lisätä kuvan latausportin kohdalta niin näkisi että onko rumpu auki.

10.1. klo 20:15

Mitenkä tuossa rullassa ei näy minkäänlaisia koloja rullanpysäyttäjälle, eli osalle mikä lukitsee rullan kun hana on vedetty vireeseen? Näkyy vain tuollainen himmeä ura sillä kohdalla, missä ne kolot tavallisesti ovat tuollaisen rullassa?

10.1. klo 22:34

Siis se systeemi on aseen sisässä siellä on kuulemma sellainen jousi joka ohjaa rullan liikkumista

muokattu 10.1. klo 16:48

Hei mkä kaliperi hylsyliselle patruunalle? Onko nallipiikki rungossa ei ainakaan iskurissa näy ?Onko vasemmalla puolen rullan kiinnitystapin vieressä hakeama?

10.1. klo 18:34

About 9 milliselle patruunalle ja yritin katsoa ilman ottamatta liikaa asetta kasaan nallipiikkkiä mutta näyttää siltä että se puuttuu tämä tietysti vaikuttaa hintaan joten asennan sitä vähän, eikä siinä ole mielestäni halkeamaa vaan ennemminkin naarmu