Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myydään kuvien uniikki signeerattu taidelautanen / pikkukulho, jossa söpöilee raidallinen kissanpentu pitkine viiksineen. Keräilyharvinaisuus, sillä näitä Olgan töitä ymmärtääkseni löytyy lähinnä vain yksityisissä kokoelmissa. Vaikka siis äitienpäivälahjaksi, jos äiti lukeutuu meidän muiden hullujen kissanaisten lahkoon!

Kunto virheetön, ei esim. värihaalistumaa, naarmuja tai muitakaan käytön jälkiä. Meillä ollut vitriinissä turvassa, mutta soveltuu mainiosti myös seinäkoristeeksi / seinälautaseksi ja toki vain sellaisenaankin kotia koristamaan. Kyllä tässä koruja ja muuta pientä voi yhtä hyvin säilyttää, jopa naposteltavaa, mutta itse vain en ole raaskinut.

Posliini ja Väri Widnäs H:ki / Posliini ja Väri, Widnäs ky

Mitat (noin-mittoja): 9,5 cm x 9,5 cm x 4 cm. 

Nouto tai postitus, jolloin pakkaan kyllä huolella. 

MMM

uniikki posliini posliinimaalaus posliininmaalaus posliinilautanen koristelautanen olga widnäs karin widnäs kwum pioneeri vintage vtg vanha wanha 1950 50-luku 1950-luku seinälautanen seinäkoriste taulu koriste koriste-esine kulho kissa kissat kissafani kissaihminen kissanpentu kitten äiti äidille äitienpäivä lahja lahjaksi äitienpäivälahja keräily venäjä neuvostoliitto pietari miniatyyri miniatyyrimaalaus neliö neliönmallinen lasite lasitus lasitettu löytö

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


45 €
Ilmoitus on sulkeutunut 18.4.2024 22:09
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.