Kuvaus

Tämän kohteen myyjänä toimii uusi, tyylikkäällä ja upeasti kohteet esittelevällä verkkosivustolla varustettu antiikkisen sisustamisen erikoisliike Old Illusions. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden päästä käsiksi astetta harvinaisempaan antiikkiin ja erikoisten esineiden ihmeelliseen maailmaan.

Tervetuloa tutustumaan kattavaan ja säännöllisesti päivittyvään valikoimaamme: http://www.oldillusions.fi

Kohde:

Kohde: Kartta ”Map of United States”
Tekijä: Samuel Augustus Mitchell (1790-1868)
Alkuperämaa: Yhdysvallat
Valmistusajankohta: 1846
Signeeraus: Kyllä
Koko: 120 cm x 90 cm
Materiaali: Kangas, mukana myös puinen ”rullakko”, johon kartan sää kierrettyä
Kunto: Tyydyttävä, Kartan kunto on tyydyttävä, siinä on paljon krakeloitumia ja repeytymiä, värit ovat hieman haalistuneet sekä yläosan puulista puuttuu.
Muuta: Erittäin harvinainen ja isokokoinen seinäkartta Yhdysvalloista vuodelta 1846, virallisesti nimeltään ”Map of United States”. Tekijänä S. Augustus Mitchell, aikakauden ehkä merkittävin karttojen julkaisija Yhdysvalloissa ja kyseinen kartta on kuuluisin yksittäinen kartta Mitchellin tuotannosta. Kartasta on tehty muutama painos tietojen muuttumisen myötä 1830- ja 1840-luvuilla ja kaikki säilyneet kartat ovat erittäin harvinaisia kunnosta riippumatta ja vuoden 1831 ensiluokkaisesta 1.painoksen kartasta maksetaan huutokaupoissa jopa kymmeniä tuhansia dollareita.

Kunnostaan huolimatta kartta on todellinen keräilijän aarre ja uniikki kohde Suomessa, toista vastaavaa tuskin Suomesta löytyy. Suurin osa vanhoista säilyneistä Yhdysvaltain kartoista on sikäläisten keräilijöiden ja museoiden huostassa. Kartasta on saatu virallisen hinta-arvio arvokarttojen asiantuntijan toimesta, dokumentti annetaan kohteen mukana.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 18 vrk 6 h 42 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

2 250 € Sulkeutuu 18 vrk 6 h 42 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
23.1. klo 10:55
Kysymys poistettu.