Kuvaus

https://www.nvidia.com/fi-fi/geforce/products/geforce-now/

https://www.nvidia.com/en-us/shield/tablet/

https://gadgets.ndtv.com/nvidia-shield-tablet-k1-3104 (Tabun Specsit)

 

Kuvien laitteet huippu kunto ja tabulle suojaläppä jonka saa moneen asentoon lisäksi näyttö on käsitelty Nano pinnoitteella (40e) ei naarmuja missään ja kunto muutenkin aika lailla huippu.!Tabussa on 16GB tallennustilaa+32GB kortti.!Tällä toimii siis kaikki Android kaupan pelit+GForce Now striimi pelit+Steam pelit, eli hyvän netin kautta pääset pelaamaan kaikkia Steamista ostettuja pelejäsi.!Itse pelaillut lähinnä Pupg Steamin kautta ja lapseni Fortniteä.!Tämän saa myös taulu telkkaan kiinni ja voit peilaten pelata kaikkia Steamin+Android kaupan pelejä jotka tukee ohjainta,eli tässä on ns.konsoli mode jollain muuntuu telkkarin kanssa konsoliksi testattu että toimii oikein hyvin ja ohjaus Shield ohjaimella.!Ohjain maksaa erikseen noin 70e ja tabua ei enää saatavilla Ebaystä uusi n.450e käytetyt 200e+.!Ainut miinus mikä on tämän laitteen tyyppi juttu on suuri akun kulutus johtuen Nvidian piireistä.!Näytön tarkkuus on yli Full HD itse tabussa.

Huuto koskee Tabua+suojataskua ja ohjainta ja johtoa telkkariin mini HDMI-HDMI, mukaan myös latausjohto micro usb-usb eli perus puhelin latausjohto se tulee mukaan ei laturia.!Linkeistä voit lukea lisää ja minulta voi itse kysellä suoraan jos asia mietityttää.!Vaatii siis Steam tilin ja Nvidian tilin jotka ovat ilmaisia ja toki Gmailin..Ja näitä AA+pelejä pelatessa itse peliä ei siis asenneta tabuun vaan peli pelataan verkossa niin tuo 16GB+32GB=48GB riittää sadoille peleille verkon kautta pelatessa..Play kaupan pelit on eri asia.Ohjain on Bluetoothin kautta tabuun kiinni.!Osaa AA+ peliä pääset heti pelaamaan ilmaiseksi...Kuvassa Spec Op Line pelin pelikuva.:-)Ohjain toimii muidenkin Android laitteiden esim puhelimien kanssa, myös PC kanssa jossa on Bluetooth...

 

En anna ilmaiseksi ja pidän tabun mielellään itsellä jos ei laitteesta kunnon hintaa tule. Itse olen ilman lisäyksiä maksanut melkein nykyisen pyynnin(lisäykset on suojakuori/muistikortti+nanopinnoite..:-)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 33 vrk 5 h 9 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

219 € Sulkeutuu 33 vrk 5 h 9 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
27.12. klo 22:35

Hei! Olen tosi kiinnostunut tuotteesta, mutta hinta on aika kova. Joskus omistin juuri kyseisen laitteen mutta elämän tilanteen johdosta jouduin myymään pois. Nyt tuli taas laitteelle tarve armeijan juna/bussimatkoille. Joten mikä olisi tiukka hinta?

28.12. klo 11:13

Hinta on 30e enemmän kuin mitä maksoin laitteesta ohjaimen kanssa ja olen lisännyt suojakotelon/muistikortin+nano pinnoitteen...Nyt muuten paikallaan 32GB kortti..Tarjouksia kuuntelen..Näitä ei enää juuri saatavilla kuin Ulkomailta.!

3.11. klo 23:55
Kysymys poistettu.
2.11. klo 13:55
Kysymys poistettu.