Kuvaus

https://www.nvidia.com/fi-fi/geforce/products/geforce-now/

https://www.nvidia.com/en-us/shield/tablet/

https://gadgets.ndtv.com/nvidia-shield-tablet-k1-3104 (Tabun Specsit)

https://www.amazon.com/Microsoft-Universal-Foldable-Keyboard-Android/dp/B00UBGU4PY (Bluetooth Flip näppis)

 

Kuvien laitteet huippu kunto ja tabulle suojaläppä jonka saa moneen asentoon lisäksi näyttö on käsitelty Nano pinnoitteella (40e) ei naarmuja missään ja kunto muutenkin aika lailla huippu.!Tabussa on 16GB tallennustilaa+32GB kortti.!Tällä toimii siis kaikki Android kaupan pelit+GForce Now striimi pelit+Steam pelit, eli hyvän netin kautta pääset pelaamaan kaikkia Steamista ostettuja pelejäsi.!Itse pelaillut lähinnä Pupg Steamin kautta ja lapseni Fortniteä.!Tämän saa myös taulu telkkaan kiinni ja voit peilaten pelata kaikkia Steamin+Android kaupan pelejä jotka tukee ohjainta,eli tässä on ns.konsoli mode jollain muuntuu telkkarin kanssa konsoliksi testattu että toimii oikein hyvin ja ohjaus Shield ohjaimella.!Ohjain maksaa erikseen noin 70e ja tabua ei enää saatavilla Ebaystä uusi n.450e käytetyt 200e+.!Ainut miinus mikä on tämän laitteen tyyppi juttu on suuri akun kulutus johtuen Nvidian piireistä.!Näytön tarkkuus on yli Full HD itse tabussa.

Huuto koskee Tabua+suojataskua ja ohjainta+adapteria mini HDMI-HDMI telkkariin,mukaan myös laturi ja nyt osta heti hintaan tulee linkin mukainen Microsoft Bluetooth näppis joka toimii Android,Windows ja Apple laitteissa arvo n.50e uutena 89e hyvä lisä tabulle akku kestää noin 3KK kertalatauksella näppiksessä.!Linkeistä voit lukea lisää ja minulta voi itse kysellä suoraan jos asia mietityttää.!Itse tabu Vaatii siis Steam tilin ja Nvidian tilin jotka ovat ilmaisia ja toki Gmailin..Ja näitä AA+pelejä pelatessa itse peliä ei siis asenneta tabuun vaan peli pelataan verkossa niin tuo 16GB+32GB=48GB riittää sadoille peleille verkon kautta pelatessa..Play kaupan pelit on eri asia.Ohjain on Bluetoothin kautta tabuun kiinni samoin näppis.!Osaa AA+ peliä pääset heti pelaamaan ilmaiseksi...Kuvassa Spec Op Line pelin pelikuva.:-)Ohjain toimii muidenkin Android laitteiden esim puhelimien kanssa, myös PC kanssa jossa on Bluetooth...

 

En anna ilmaiseksi ja pidän tabun mielellään itsellä jos ei laitteesta kunnon hintaa tule. Itse olen ilman lisäyksiä maksanut yli nykyisen pyynnin(lisäykset on suojakuori/muistikortti+nanopinnoite ja näppis..:-)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 26 vrk 22 h 23 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

160 € Sulkeutuu 26 vrk 22 h 23 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
27.3. klo 10:36

Aah ei varmaan tarvitse kuin vnidia ohjelma ladata

27.3. klo 12:23

Nvidia Shield TV softa kannattaa ladata puhelimeen siitä voi päivittää tarvittaessa ohjaimen softan tai kalibroida sen ja näkee myös akun latauksen siitä..Toimii ilman softaakin kyllä..Ohjelma on ilmainen myöskin niin kannattaa se ladata..

27.3. klo 10:34

Onko iso vaiva siirtää toiseen tablettiin tuota ohjainta.?

27.3. klo 12:20

Ei ole toimii kaikissa Android puhelimissa bluetoothin kautta ja myös PC:ssä Bluetoothin kautta...

22.2. klo 0:34

Onko laitetta mahdollista vaihtaa Ps2, laatikolliseen peleihin ja 20€?

22.2. klo 18:22

Ei ole tarvetta..Kiitos.

27.12. klo 22:35

Hei! Olen tosi kiinnostunut tuotteesta, mutta hinta on aika kova. Joskus omistin juuri kyseisen laitteen mutta elämän tilanteen johdosta jouduin myymään pois. Nyt tuli taas laitteelle tarve armeijan juna/bussimatkoille. Joten mikä olisi tiukka hinta?

3.11. klo 23:55
Kysymys poistettu.
2.11. klo 13:55
Kysymys poistettu.