Tuote on myyty käyttäjälle aki79kos hintaan 30 €

Kuvaus

Heavy Metal (1981)

Se on villiä! Se on kaunista!

Tuottajana Ivan Reitman, mies mm. Ghostbusters -elokuvien menestyksen takana.

Hyppää mukaan huimalle matkalle halki tulevaisuuden maailmankaikkeuden. Koe supersankari Denin armoton taistelu maailmankaikkeuden pimeitä voimia vastaan. Superpahaa, superseksikästä toimintaa! Elämäsi haastavinta science fictionia!

Heavy Metal on jo miltei parikymmentä vuotta vetänyt puoleensa amerikkalaisia hardcore-faneja. Kulttielokuva, joka villeine animaatioineen surrealistisen pelottavasta tulevaisuuden maailmankaikkeudesta on viihtynyt USA:n elokuvateattereissa aina vuoden 1981 ensi-illasta lähtien ja ponkaisi myyntilistojen kärkeen heti ilmestyttyään myyntivideona. Japanilaisen animaation todellinen helmi, joka on saavuttanut yhtä mittavan kulttimaineen kuin The Rocky Horror Picture Show. Ylivoimaisella soundtrackilla ovat mukana heavymusiikin meganimet kuten Black Sabbath, Blue Öyster Cult ja Cheap Trick!

Tervetuloa villiin sci-fi maailmaan!

Heavy Metal 2000 (1999)

Ulkoavaruudessa tärkeintä on sisäinen voima...

Seksikäs scifi-animaatio.

Kaunis Julie jahtaa galaksien halki pahaa Lord Tyleria. Avaruusroisto on tehnyt selvää Julien rakastetusta ja paratiisiplaneetasta, siepannut hänen sisarensa Kerrien orjakseen ja varastanut planeetan salaisuuden. Lopulta Julie jäljittää arkkivihollisensa avaruuden syövereistä, ja niin taistelu kuolemattomuudesta ja universumin herruudesta voi alkaa...

Julie Strain (Beverly Hills Cop II, Alaston ase 33 1/3), Michael Ironside (Total Recall, Teho-osasto) ja Billy Idol (The Doors, The Wedding Singer) esiintyvät huimassa piirrosseikkailussa, joka on jatkoa 80-luvulla kulttimaineeseen nousseelle Heavy Metalille. Näyttämönä galaksit ja planeetat, taustalla supertähtiä vilisevä soundtrack ja kynän varressa amerikkalaiset huippuanimaattorit - mm. legendaarinen Simon Bisley (Batman, Judge Dredd) - Heavy Metal 2000 täyttää avaruuden ja tv-ruudut räjähtävällä toiminnalla.

Musiikkia. Toimintaa. Heavy Metal 2000!

Naarmuttomat levyt.

Hakusanoja: egmont entertainment

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
30 €
Ilmoitus on sulkeutunut 3.12.2021 15:36
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.