Kuvaus

NUKU IDIOOTTI on HECTORIN (oik. Heikki Harma) vuonna 1987 julkaistu albumi. Kappaleet "Peili peili" ja "Suuri pieni mies" löytyvät ainoastaan levyn CD-versiolta, joka on tässä myynnissä ja on vuodelta 2007. Nuku idiootti on yltänyt kultalevymyyntiin.

Levy on uudenveroinen. Kun ostosumma näkyy tililläni, panen heti levyn postiin, postimaksu Suomeen pehmustetussa helposti-kuoressa 3,2 e. (International delivery available to Europe, postal charge 6 euros). Myös nouto mahdollinen. Otan pian yhteyttä, kun kaupankäynti on päättynyt. Koetetaan hoitaa maksut 7 päivän sisällä kohteen sulkeutumisesta. Muistetaan myös palautteet puolin ja toisin.

Kannattaa huutaa useampia kohteita: 3,2 euron maksulla kulkee 2 cd-levyä tai 3 normaalipaksuista cd-singleä tai 2 kasettia.

Kappalelista:

Kadonneitten lasten marssi (Säv. & san. Hector) - 3'40 Sota on kaunis (Säv. & san. Hector) - 4'40 Vierivä kivi (Säv. & san. Hector) - 4'45 Jossain jysähtää (Säv. & san. Hector) - 4'06 Luonasi (Säv. & san. Hector) - 3'25 Päästä minut pahasta (Säv. & san. Hector) - 4'38 Nuku idiootti (Säv. & san. Hector) - 5'05 Pinnallista elämää (Säv. & san. Hector) - 3'53 Suurenmoinen tyttö (Säv. & san. Hector) - 4'30 Niin sua rakastan (Säv. & san. Hector) - 4'38 Peili peili (Säv. Jukka Hakoköngäs, Hector san. Hector) - 4'03 Suuri pieni mies (Säv. & san. Hector) - 4'05

Levyn singlet:

  • Päästä minut pahasta / Sota on kaunis
  • Suurenmoinen tyttö / Jossain jysähtää
  • Jossain jysähtää / Niin sua rakastan

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
5 €
Sulkeutuu 2 vrk 4 h 54 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 5 € Sulkeutuu 2 vrk 4 h 54 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.